Speltips inför Chelsea – Tottenham 22/2: Ångestderby från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2020

De offensiva problemen står i centrum för Tottenham Hotspur när de i lördagens tidiga Premier League-match ställs inför ett tufft bortaderby mot Chelsea på Stamford Bridge.

  Spela under 3,0 mål (asian) till oddset 1,64!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var ingen munter José Mourinho som trädde fram efter veckans Champions League-förlust mot RB Leipzig, 0-1 hemma och därmed brant uppförsbacke till returen. Och temat? Precis det som varit orosmolnet; den tunna offensiven nu med de skador som stör klubben.

Man kommer helt enkelt inte undan speciellt lindrigt med både Harry Kane samt Son Heung-Min skadelistade. Det saknas mer eller mindre helt anfallsalternativ och det blev uppenbart i samband med veckans match; hur svårt man hade att hota när nivån på motståndet höjdes ett snäpp. Även Moussa Sissoko saknas och Juan Foyth är osäker.

Chelsea inleder istället CL-slutspelet kommande vecka och ställs där mot Bayern München. Den här veckan har de istället fått slicka såren sedan den bittra 0-2-förlusten hemma mot Manchester United.

Till följd av den där förlusten har kampen om fjärdeplatsen blivit ännu mer av en hönsgård. Närmast jagande konkurrent är just Spurs och bakom dem nosar bland andra Sheffield United, nämnda Manchester United och Wolverhampton Wanderers.

Londons blåa får klara sig utan N’Golo Kanté, Marco van Ginkel samt Ruben Loftus-Cheek inför matchen. Därutöver står en kvartett av spelare som tveksamma; Tammy Abraham, Christian Pulisic, Andreas Christensen och Callum Hudson-Odoi.

Annons:

Spurs saknar anfallsbredd

När Chelsea fick besök av Manchester United senast, då var avsaknaden av offensiv udd uppenbar. Lika svårt att vaska fram möjligheter som förvalta de som det facto skapades. Liknande matcher med den, hemma mot toppmotstånd, har man haft en hel del problem att leverera i.

Nu borde förvisso tajmingen att ställas mot Tottenham vara alldeles suverän. De har fått kort vila till matchen, saknar helt anfallsalternativ och precis som i veckans CL-historia kan vi därför vänta oss en lika pessimistisk och defensiv approach till spelidé.

Ett derby av största vikt, två lag som blev nollade senast och med ett bortalag som knappast väntas bjuda upp till dans.

Slutsatsen är helt uppenbar när oddsen hamnat så snett på målmarknaden. Nästan allt tyder på en målsnål historia och vi spelar under 3,0 mål totalt (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – till fina 1,64 gånger pengen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 22/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: