Speltips inför Chelsea – West Ham 8/4: Derbytider!

Spelbloggare Publicerat: 8 april 2019

Veckan öppnas med ett hett Londonderby på Stamford Bridge, varifrån Chelsea och West Ham United ska fajtas om tre friska pinnar. Och det bästa av allt? Vi har hittat ett finfint speltips inför matchen.

Annons:

Enklare att planera en måndagskväll blir inte; först med tre allsvenska matcher och därefter ett mycket, mycket spännande huvudstadsderby från Premier League. Matchen visas bäst på Viasat Premium eller Viaplay, med start 21:00.

Titelstriden är en nagelbitare, en kamp rakt av mellan Manchester City och Liverpool, och den om de återstående Champions League-biljetterna likaså. Två stycken ska delas ut – hamnar de hos Chelsea, Arsenal, Tottenham eller Manchester United?

Chelsea är på den knappa efterkälken för närvarande, placerade som femma och med sämre målskillnad än fyran Arsenal och med pinnen upp till ”Spurs”. Formen ser inte direkt toppad ut, men de har åtminstone vunnit två raka matcher efter förlusten mot Everton – över Cardiff City samt Brighton & Hove Albion. Tuffare uppgift nu.

Även West Ham har mycket att spela för; att komma ut i Europa – ett utfall som skulle bli verklighet om den åtråvärda sjundeplatsen kammades hem. Glappet upp dit är relativt klart, men en skräll denna afton skulle förändra förutsättningarna enormt. Men vad talar för det? Endast en pinne på de sex senaste bortamatcherna tyder problem.

Undern tas

Trots uppförsbacke på grund av extrema skadebekymmer – inför denna kväll riskerar upp emot åtta spelare behöva stå åt sidan – under hela säsongen lever West Hams Europadröm vidare.

Kan de skrälla här? Att kamma hem hela potten blir förstås tufft, men en hård kamp bör de åtminstone kunna bjuda på. De har stått upp hyfsat i liknande matcher som denna förut, som när det blev en 0-1-förlust mot Manchester City på Etihad Stadium häromveckan.

Offensivt har de dessvärre, för deras del, varit ett mindre hot på resande fot den senaste tiden. Ett mål sedan slutet av 2018, enbart seriematcherna inräknade, och på sex matcher är under all kritik. Alla dessa matcher har klivit under 3,5 mål – liksom de 11 senaste – och fem av dem under 2,5.

Chelsea må ha vunnit två matcher på raken, men det mot halvdant motstånd och utan att imponera överdrivet. De har känts lite småsvala sedan en bra tid tillbaka och vinsten kan vara en bit borta. Vi tror oavsett 1X2-utfall att siffrorna kommer hållas nere.

1,63 x insatsen för att det ska bli max tre mål i matchen erbjuds av Betsson och det köper vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, måndag 8/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.