Speltips inför Chelsea – Wolverhampton 10/3: Offensiven i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2019

Chelsea har sett allt vassare ut på senare tid, men det som väntar i söndagens möte med Wolverhampton i Premier League är en rejäl utmaning.

Annons:

Premier League bjuder på en minst sagt stark söndag och i mitten av dagen – det vill säga den andra matchen – spelas mötet mellan Chelsea och Wolverhampton på Stamford Bridge. Det här är två lag som båda hör till strax utanför den absoluta toppen.

Wolverhampton är lite av säsongens utropstecken i Premier League, men formen har varit lite sämre på senare tid. Nu är matchtruppen åter den bästa – med inga avbräck – vilket gör det betydligt enklare såklart. Räkna också med att Wolverhampton är motiverade inför den här tuffa bortamatchen. De har flera gånger under säsongen gjort starka insatser mot storlagen.

Chelsea däremot har tre raka vinster – varav en i Europa League – vilket tyder på att laget faktiskt har vänt den negativa trenden igen. Spelet då? Jo, det ser allt bättre ut, även fall defensiven inte är den bästa. Det måste sägas. Räkna med att laget går stenhårt för vinsten här. Det finns inget krut att spara på i jakten på Champions League.

Solklart målspel

Chelsea har inga skador att rapportera om inför matchen, men däremot kommer ett gäng spelare mest troligt att återvända till startelvan efter att ha suttit på bänken senast. Då var det Dynamo Kiev i Europa League som gällde. Eden Hazard, Gonzalo Higuain, N’Golo Kanté och Emerson väntas ta plats igen. Det skadar inte för lagets slagkraft direkt. Maurizio Sarri siktar verkligen på en vinst här.

Wolverhampton har inte heller några avbräck, varken skador eller avstängningar, inför den här matchen. Det gör såklart att laget nu känns väldigt heta inför just den här matchen. Finns det inte ett skrälläge här? Eller är det bara vi? Räkna med att det händer lite i startelvan här efter att Wolves i senaste matchen luftade en del spelare.

Chelsea har sett allt bättre ut på senare tid, men har fortsatta defensiva problem. Det går inte att blunda för. Wolverhampton däremot bör ha ett bra slagläge här. Skådar vi inte lite av ett skrälläge – som sagt?

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  15:05, söndag 10/3
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.