Speltips inför Crystal Palace – AFC Bournemouth 3/12: Vägskäl på säsongen

Simon Pålsson Publicerat: 3 december 2019

Crystal Palace gäller rimligen som ganska klara favoriter inför tisdagens viktiga möte med AFC Bournemouth i Premier League.

Annons:

Då har vi åter fokus på den engelska fotbollen och den här tisdagen bjuder på ett par intressanta matcher. När det är midweek-omgång kan man gotta sig med att avsluta en klassisk avsparkstid mitt i veckan med lite härlig fotboll – som då inte nödvändigtvis behöver vara Champions League eller Europa League.

Det möte vi fokuserar på i det här speltipset – alltså matchen mellan Crystal Palace och AFC Bournemouth – har också det mesta vi kan förvänta oss rent dramaturgiskt av en bra match. Båda lagen harvar omkring strax under mitten, men med en lite svagare säsongsinledning bakom sig än vad man hade önskat.

AFC Bournemouth har det tungt nu och föll hemma mot Sheffield United senast, en förlust som innebar att man plötsligt har tre raka förluster på kontot. Det är allt annat än imponerande.

Det var inte heller fantastiskt vad gäller formen hos Crystal Palace alldeles nyligen, men efter vinsten senast bröt med en förlustsvit på tre matcher. Nu känns det åter som att man är på gång.

Annons:

Dags för tre poäng

Det är en stor fördel för Crystal Palace att det skadeläge som i inledningen av säsongen vållade stora problem nu så sakteliga går mot bättre tider. Med det sagt ådrog sig Gary Cahill en knäskada senast och vill det sig illa blir han borta ett tag, men från officiellt håll menar man på att han kan vara aktuell för spel redan i den här matchen.

Det lär med andra ord inte ha varit den allra svåraste skadan. Scott Dann (bilden) är också osäker till spel. Men avseende spelare som är helt garanterat borta från matchen har vi bara att göra med Joel Ward. Det är ett avbräck man bör kunna hantera.

Hos bortalaget AFC Bournemouth är det betydligt större problem och då inte bara vad gäller de tre raka förlusterna som man alltså har med sig inför den här matchen. Skadeläget är inte det bästa och viktiga spelare som Joshua King kommer inte till spel här. Vid sin sida på läktaren kommer han att ha David Brooks, Junior Stanislas och Charlie Daniels. Adam Smith, Andrew Surman och Lloyd Kelly är spelarna som står som osäkra kort.

Efter en trend med tre raka förluster vann Crystal Palace äntligen igen senast och vi tror att man nu har fått fart i maskineriet igen. Mot ett formsvagt AFC Bournemouth ska man ha goda chanser på tre poäng.

Crystal Palace vinner spelas till 2,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, tisdag 3/12
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: