Speltips inför Crystal Palace – Everton 10/8: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 9 augusti 2019

En hel del pekar mot att Crystal Palace går en tuff säsong till mötes och att Everton har någonting på gång igen. Således finns det anledning att tro på bortalaget i det här premiärmötet.

Annons:

Everton slutade på åttondeplats förra säsongen och nu är det Marco Silvas uppgift att försöka utmana topp-sex-klubbarna.

Potentialen finns och det är inte otänkbart att Everton kan komma att konkurrera med såväl Chelsea som Manchester United.

Till den här säsongen har man gjort intressanta värvningar från toppklubbar i, bland andra, Moise Kean (Juventus), Fabian Delph (Manchester City), Alex Iwobi (Arsenal) samt Djibril Sidibé (Monaco).

För Roy Hodgsons Crystal Palace ser möjligheterna till en bättre placering än förra säsongens 12:e plats inte lika ljusa ut.

På försäsongen har det sett väldigt knackigt ut och därtill har man förlorat/är på väg att förlora sina bästa spelare.

Bland annat har Aaron Wan-Bissaka har sålts till Manchester United och Wilfried Zaha verkar göra allt för att få lämna klubben.

Tillkommit har dock, bland andra, Gary Cahill, Victor Camarasa, Jordan Ayew samt James McCarthy från premiärmotståndaren Everton gjort.

Annons:

Crystal Palace lär gå en tuff säsong till mötes

Man ska ju som bekant inte dra för stora växlar av försäsongsresultat men i fallen Everton och Crystal Palace ser man ändå ganska tydliga mönster.

I Crystal Palace fall ser det inte direkt ljust ut av träningsmatcherna att döma. Man har förlorat fyra av sina sju träningsmatcher och släppt in en hel del mål. I genrepet mot Hertha Berlin för en vecka sedan föll man med 4-0.

I fallet Everton gäller den raka motsatsen i fråga om defensiv stabilitet. Marco Silvas manskap har kryssat fyra av sina fem träningsmatcher och tre av dessa har slutat 0-0. Totalt har det endast gjorts tre mål.

Av försäsongen att döma är Silva på väg att sätta ett stabilt försvarsspel. Och med den offensiva, individuella spets som han förfogar över bör även det offensiva komma att lossna.

Givet dessa förutsättningar pekar det mesta mot att det är fördel Everton i det här premiärmötet. Därför finner vi spelvärde i att Everton vinner (med garderingen pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1.71 gånger insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton draw no bet
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 10/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.