Speltips inför Crystal Palace – Manchester City 19/10: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2019

Det står tre oerhört viktiga poäng på spel när Crystal Palace och Manchester City gör upp i Premier League på lördagskvällen.

Annons:

Den sena matchen den här lördagen i Premier League spelas mellan Crystal Palace och Manchester City där Selhurst Park står som värd för matchen. Med tanke på att det här är veckans sena lördagsmatch kan vi fokusera helt och fullt på den när klockan väl slår halv sju.

Manchester City har haft en direkt svag inledning på säsongen och har redan tappat mark. Riktigt elaka tungor pratar om att ligaguldet redan är borta med tanke på att Liverpool fortfarande är obesegrade.

Crystal Palace är dessutom inte mer än två poäng bakom i Premier League-tabellen och om allting fungerar på samma sätt fortsättningsvis kan man konkurrera om en plats till Europaspelet nästa säsong. Stökigt.

Att det står viktiga poäng på spel här är dock helt givet.

Annons:

Skarpt läge för City

Crystal Palace har dragits med en del bekymmer vad gäller skador på senare tid, men nu är det egentligen bara Connor Wickham som garanterat behöver exkluderas från den här matchen. Mamadou Sakho är också osäker till spel, men är troligen med i matchtruppen till matchen.

Manchester City har ett par tyngre namn på sin skadelista, där Leroy Sané fortfarande inte är i speldugligt skick. Aymeric Laporte kommer inte heller att spela. Kevin De Bruyne och Benjamin Mendy närmar sig comeback igen, men bredden i truppen är så bra att man bör klara sig utan dessa båda spelare.

Här tycker vi att hemmalaget bör ha goda chanser att ställa till det, om än inte hela vägen in i mål. Men tätare än vad många tror är inte omöjligt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:30, lördag 19/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: