Speltips inför Crystal Palace – Tottenham 10/11: Derbydags i London!

Spelbloggare Publicerat: 10 november 2018

Derbyna radas upp ett efter annat för Crystal Palace och härnäst tas Tottenham Hotspur emot på Selhurst Park i London – en match vi tar sida i.

Annons:

Ännu ett Londonderby. Ser ni fram emot det lika mycket som oss? Lördag, 18:30, på Viasat Premium och Viaplay.

Men kanske hade en lättviktarmatch kommit mer passande för Crystal Palace? Kräftgången är total, de hittas strax ovanför det röda tabellområdet och fem av de sex senaste matcherna är förlorade. Övrig var ett annat derby, mot Arsenal, där det slutade 2-2 på Selhurst Park. Utifrån matchbilden och chansfördelningen borde det kanske ha slutat annorlunda…

Senast blev det dock förlust i ännu ett derby, borta mot Chelsea: 1-3 på tavlan. Revanschlusta här, såklart.

Under perioder, i och mellan matcherna, har Tottenham Hotspur tenderat hamna på hälarna. Trots detta har de fått visst känn på toppen i Premier League, är nu fyra och kunde även skaka liv i CL-slutspelsdrömmen efter att ha vänt 0-1 till 2-1 sent mot PSV i veckan. Harry Kane stod för fullträffarna, i den 78:e och 89:e minuten.

En som saknas enormt i Crystal Palace är anfallsspjutet Christian Benteke. Han missar matchen tillsammans med Joel Ward, Connor Wickham samt Scott Dann. Tottenham ska försöka spela in tre pinnar och sätta större press på toppen utan Vincent Janssen, Jan Vertonghen, Danny Rose samt Mousa Dembélé. Tveksamt runt Eric Dier och Victor Wanyama.

Dugligt betalt för tvåan

Vinnarkänslan är återfunnen i ”Spurs” och de kommer hit med tre raka fullpottare, varav en i serien, en i Champions League och en i Ligacupen. Offensiven har fåtts fart på och där spelar Harry Kanes lyft in; fyra mål på de fyra senaste matcherna. Enda av dessa som lämnats mållös är 0-1-förlusten mot mästarna Manchester City.

Crystal Palace står i sin tur närmast helt handfallna; fem av de sex senaste matcherna förlorade och även derbyt mot Arsenal borde väl ha landat i en torsk? Där kom de undan tack vare slarv samt ineffektivitet från Arsenals sida.

Derbyn är alltid lite speciella, förstås. Mer som spelar in än form och klass, yttre omständigheter. Däremot brukar Tottenham vara framgångsrika i dessa inbördes möten; plockat hem sex stycken efter varandra, bara Premier League-bataljerna inräknade.

1,91 gånger pengarna för den raka tvåan räcker absolut för en investering från vår sida. Det blir kvällens speltips från Premier League.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 18:30, lördag 10/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.