Speltips inför Everton – Manchester United 1/3: Fel favorit

Spelbloggare Publicerat: 1 mars 2020

Det är inte alltid fallet är som sådant, men visst underskattas Manchester United något inför bortamötet mot Everton på Goodison Park?

  Spela Manchester united +0,25 mål till 1,74!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bakom den absoluta toppen är det öppet race i Premier League – ett race både Everton och Manchester United är inblandade i.

Vi låter siffrorna tala sitt klara språk; Everton är placerade på elfteplatsen, men bara bara fem poäng upp till femteplacerade Manchester United som i deras tur har en trea som skiljer dem åt från Champions League-området och Chelsea precis ovanför. Nervkittlande kamp om platserna ut i Europa…

Everton kalenderåret 2020 är en trevligare historia än vad de var under höstsäsongen och senast var de nära att ställa till det för Arsenal på Emirates Stadium, men 2-1-ledningen tappades till slut till en 2-3-torsk. Inte behöver man väl måla fan på väggen för det? Innan dess hade de dubbla vinster uppradade och fem utan torsk.

Så, vartåt barkar det nu – uppåt eller fastnar de kvar i mittensmeten av tabellen? Det återstår att se och den här matchen kan bli en pekvisare på precis just det.

Manchester United fick fira avancemang i Europa League under veckan som varit, i samband med att Club Brugge i returen, som spelades på hemmaplan, krossades med hela 5-0. Laget har inte förlorat sedan mitten av januari månad och sedan dess är sju matcher avverkade – inhemsk cup-, serie- och Europafotboll inräknad.

Anthony Martial riskerar att missa matchen efter att ha åkt på en skada under träningsveckan medan Paul Pogba, Marcus Rashford, Timothy Fosu-Mensah samt Axel Tuanzebe kan räknas bort helt. Öppnar för Greenwood och Ighalo på topp? Hos Everton står det klart att Jean-Philippe Gbamin och Morgan Schneiderlin är indisponibla, Lucas Digne samt Theo Walcott i riskzonen.

Annons:

Ny skalp från United

Lite småtunt ser det ut i det offensiva för Manchester United till följd av skadesituationen, men det är fortfarande bra klass på de spelare som kommer ta plats ute på Goodison Park. Precis som i veckans match mot Club Brugge (5-0) får Ole Gunnar Solkskjaers mannar förtroendet på spelfronten.

Detta då spelbolagen plitar ner Everton som favoriter, om än knappa sådana, inför matchen – och det har vi svårt att köpa.

Nu har Everton ryckt upp sig, men föll alltså senast mot Arsenal och tenderar att svaja något under och mellan matcherna. Manchester United står bara mer och mer stabilt – 5-2-0 i formraden och har 8-0 på de två senaste matcherna. Innan den i Europa League, en 3-0-kross av Watford.

Gästerna är alltid svårspelade, nu formstarka och har fått ordning på såväl offensiv som defensiv. Löser minst oavgjort?

Vi spelar Manchester United +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,74 gånger insatsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:00, söndag 1/3
TV:  viasatpremium logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: