Speltips inför Everton – Newcastle 5/12: Revansch att utkräva

Simon Pålsson Publicerat: 5 december 2018

Det finns en väldigt tydlig favorit inför onsdagens möte mellan Everton och Newcastle i Premier League, två lag som båda är i behov av poäng.

Annons:

Det är dags för veckoomgång i Premier League och tack till schemaläggarna att den fortsätter även på onsdagen. Det gör att vi kan spendera kvällen djupt ner i våra tv-soffor för att njuta av engelsk fotboll av yttersta klass.

Ett möte som lockar lite extra är matchen på Goodison Park mellan Everton och Newcastle. Det här är ett möte där hemmalaget troligen känner sig väldigt sugna på en vinst och rimligen bör de gå för repoängaren på hemmaplan mot ett så pass överkomligt motstånd.

Senast mot Liverpool såg Everton faktiskt riktigt bra ut och det är tydligt att den defensiva organisationen är på plats. Här får gästande Newcastle – ett lag som redan varit uddlösa – svårt att faktiskt göra avtryck på riktigt.

Given favorit här

Jonjoe Kenny och Morgan Schneiderlin kommer troligen inte att spela den här matchen för Evertons del. det är å andra sidan två spelare som troligen inte hade tagit plats i startelvan ändå.

Då ska sägas att skade- och avstängningsläget är betydligt värre för gästande newcastle, ett lag som får klara sig utan ett par potentiella startspelare. Matt Ritchie kommer inte spela efter sitt femte gula kort i senaste omgången. Dessutom är Isaac Hayden, Karl Darlow, Paul Dummett och Florian Lejeune otillgängliga.

Känslan är att Everton efter den starka prestationen mot Liverpool senast är sugna på revansch och helt enkelt vill få någonting ut av fint spel. Senast blev det en snöplig förlust i matchens sista sekunder. Den här gången tror vi att det går bättre.

Everton vinner och håller nollan spelas till 2,35 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Everton vinna och hålla nollan
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, onsdag 5/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.