Speltips inför Everton – Watford 10/12: 1X2-spelet synas

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2018

Everton mot Watford – två klubbar med visst känn på Europa. Lagen bjuder på måndagsunderhållningen från Premier League och inför matchen levererar Spelbloggare ett speltips från 1X2-marknaden.

Annons:

Topp fem ser ut att vara utom räckhåll, men som sexa – och även nedåt – är utsikterna för Europaspel, beroende på resultaten i övriga turneringar, ett möjligt utfall. Där står såväl Everton som Watford med hyfsade chanser.

Faktum är att Everton hittas just där nu, som sexa, och tre pinnar samt ett antal platser bakom dem är Watford.

För Watford pekar dock kurvan rakt nedåt: ett kryss och fyra förluster på de senaste matcherna. Veckans hemmamatch mot Manchester City var de i runt 80 minuter helt utspelade i, för att under slutspurten steppa upp och skaka liv i det hela. Ändå – en 1-2-förlust. Men hur mycket kan man kräva mot de suveräna serieledarna?

Häromveckan åkte Everton på en käftsmäll varianten hårdare, när de med ett sista sekunden-baklängesbalja förlorade med 0-1 mot ärkerivalen Liverpool. Dessutom var det en stor tabbe från keepern Jordan Pickford som ställde till det. Man förmådde därefter inte att ladda om helt till mötet med Newcastle United och fick bara 1-1, på hemmaplan.

Stark etta

Kommer Everton tillbaka på vinnarspåret här? Det tror vi bestämt. Gillar deras chanser att fälla krokben för ett omskakat Watford som alltså förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

Och innan det där krysset mot Newcastle hade Everton vunnit fyra hemmamatcher på raken. Goodison Park är uppenbarligen inte den enklaste bortaresan i Premier League, utan snarare en av de tuffare sådana.

Gästerna har också Etienne Capoue avstängd, Tom Cleverly borta och frågetecken över Adalberto Peñaranda, Daryl Janmaat samt Will Hughes. För Everton är Jonjoe Kenny och Morgan Schneiderlin tveksamma. Annars är truppen helt intakt.

Klass, hemmaplan och form talar till ”The Toffees” fördel. Ettan är spelvärd till 1,79 x insatsen. Helt klart. Expekt är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 2 000 kr freebet!

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton vinner, rak etta
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 10/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.