Speltips inför Everton – Wolverhampton 1/9: Spelvärde deluxe

Spelbloggare Publicerat: 31 augusti 2019

Söndagen bjuder på en trevlig förrätt till Londonderbyt – Everton mot Wolverhampton Wanderers på Goodison Park. Spelbloggare.se har djupdykt i matchen och presenterar ett solitt speltips.

Annons:

Hur bortskämda får vi bli? Toppfotboll från alla håll och kanter i Europa.

Av publikintresse större matcher än denna står förvisso på menyn, men det handlar trots allt fortfarande om två klubbar som ska vara med och tampas om Europaplatserna i Premier League.

Everton står och stampar lite. Har varit uddlösa framåt i banan, bara stått för ett mål på de tre seriematcherna avverkade – 0-0 mot Crystal Palace, 1-0-vinst över Watford och en 0-2-förlust mot Aston Villa. Resultaten per se är inte katastrofala, men det är klart att det ska finnas mer att hämta.

Tre kryss är Wolverhamptons facit. De väntar fortfarande på den första fullpottaren likväl som de ännu har undvikit att förlora. Motstånden? Leicester City, Manchester United och Burnley. Stått upp väl, även om man ville få ut mer av mötet med de sistnämnda.

Europa League-kvalet som bollats med seriespelet har tagit upp visst fokus, ska nämnas. Playoffrundan mot italienska Torino var en stor succé, 3-2-vinst borta och 2-1-dito hemma. Gruppspel väntar därmed.

Båda parter är helt skade- och avbräcksfria och har således möjligheten att ställa ut deras på pappret bästa startelvor. Drömsituation för tränarna, Marco Silva samt Nuno Espírito Santo.

Annons:

Spel på gästerna

Talar emot ”Wolves” såhär på förhand är att de spelade Europa League-fotboll under torsdagen och att det krafterna kanske inte är helt uppladdade till 100%. Detta ska emellertid påverka försvinnande lite.

Everton ställde dessutom upp med flera startspelare i veckans 4-2-vinst över Lincoln City, som huserar i tredjedivisionen, i Ligacupen. En oroväckande insats, vinsten till trots. Två av målen kom under slutminuterna.

Här ser vi Wolverhampton ha ett riktigt bra slagläge, även om det handlar om en bortamatch mot en tuff motståndare. De har en mycket spännande trupp och startelva – i min bok bättre än Evertons – och har visats svårspelade.

Visst borde det värderas som jämnare på förhand? Alldeles för stort Everton-favoritskap.

Och därför blir spelet Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast till bättre odds – till 1,75x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 1/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.