Speltips inför Fulham – Chelsea 3/3: Londonderby

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2019

Fulham och Chelsea gör upp i helgens andra derby i London. Premier League bjuder verkligen upp till dans den här helgen och vårt speltips dukas upp inför 3 mars 2019.

Annons:

Det är Londonderby var och varannan dag i den engelska fotbollen den här helgen, men egentligen under hela säsongen också. Det finns som bekant en handfull lag från den engelska huvudstaden och det gör att nästan varje omgång har någon form av derbykant i guld på sig. Det tackar vi för.

Den här gången är det Craven Cottage som står värd för söndagens derby i London och det finns ett extra värde inför den här drabbningen för oss neutrala åskådare. Fulham har nämligen gjort sig av med sin huvudtränare i veckan – Claudio Ranieri som tog över så sent som i början av december månad – och kommer därför till matchen med Scott Parker vid rodret. Det vet vi, att nya tränare (nya röster i omklädningsrummet) ofta ger en kortsiktigt positiv effekt.

Med det sagt är det positivt hos Chelsea igen efter derbyvinsten mot Tottenham senast. Här behöver laget tre nya poäng för att hänga med i toppstriden. Å andra sidan behöver de inte explodera utan kan nöja sig med att vinna 1-0 eller 2-0. Någonstans där tror vi också att det här landar till slut.

Målsnålt i derbyt

Fulham har ett par spelare på sin skadelista, men det som mer oroar är såklart den direkt risiga formen och det tunga utgångsläget. Det kanske inte är i den här typen av matcher som laget verkligen ska sprattla till med vinster igen. Eller? Alfie Mawson och Marcus Bettinelli kommer inte att spela den här matchen och mycket pekar även på att André Schürrle – vad händer ens med honom den här säsongen? – inte spelar.

Chelsea däremot kommer till match med allra bästa lag och det ska inte underskattas. Maurizio Sarri har tidigare under sin karriär varit känd som en tränare som inte rör om i grytan särskilt mycket vad gäller uttagningen av startelvan, men i Chelsea har det varit lite annorlunda. Med det sagt räknar vi med en mycket stark elva här. Det är viktiga poäng på spel.

Här tror vi att Fulham – med en ny röst som ansvarig i omklädningsrummet – verkligen kommer att göra sitt för att täppa till här. Chelsea har inte heller samma spets som tidigare.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:05, söndag 3/3
TV:   viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.