Speltips inför Huddersfield – Wolverhampton 26/2: Givet spel

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2019

Närmst hopplösa Huddersfield Town tar emot ett desto starkare Wolverhampton Wanderers på John Smith’s Stadium och inför matchen tar Spelbloggare sida. Var hamnar pinnarna?

Annons:

Loppet är i praktiken över sedan en bra tid tillbaka. Huddersfield har inte varit i närheten av att räcka till i Premier League och efter blott en inspelad pinne på de 14 senaste matcherna, samt 11 stycken på 27 matcher, är de toksist i tabellen och milakliv från säker mark.

Av allt att döma har luften lämnat Huddersfield. Hoppet är sinat. Loppet över. Bättre har det knappast blivit sedan Jan Siewert klev in på tränarposten i upptakten av kalenderåret, så vad har de då för att kunna skaka liv i det hela? Dystert.

Wolverhampton, nykomlingskollegor tillsammans med Huddersfield, står bra mycket starkare – och det var helt väntat. Truppen är fantastiskt stark, bra Premier League-material och förhoppningen är att till och med spela Europafotboll kommande år.

Senast blev det ett 1-1-kryss när AFC Bournemouth besöktes och det betydde att man halkade ner till åttondeplatsen, sämre målskillnad än Watford, och kampen om sjundeditot är fortsatt nervkittlande. Att det blev en pinne får man vara mer än tillfredsställda över sedan Raúl Jiménez kvitterat i den 83:e minuten och motståndarna missat en straffspark minuterna därpå.

Solklar favorit

Det var knappast en prickfri insats som ”Wolves” stod senast, men heller inte fy skam och det var den åttonde raka matchen utan förlust. Det visar på den styrka som besitts och här borde de, trots bortaplan, kunna skramla ihop tre färska pinnar i jakten på en plats ut i Europa.

Och den främsta anledningen till det? Huddersfields ytterst begränsade kvalitéer och den brutalt hemska formen. Som nämnt: 13 av de 14 senaste matcherna förlorade. Övrig slutade oavgjord. Allt har tappats.

Tommy Smith blev dessutom utvisad när Huddersfield föll mot Newcastle förra veckan och missar därmed matchen tillsammans med Abdelhamid Sabiri, Danny Williams och Isaac Williams. Osäkert runt Erik Durm samt Adama Diakhaby. Wolverhampton har hela truppen intakt.

Allt över 1,70 x insatsen värderar vi som värde på Wolverhampton – och nu får vi 1,85 för det. Givet spel och 888sport är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak tvåa
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.