Speltips inför Leicester – Aston Villa 9/3: Stort värde från Premier League!

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2020

Toppen mot botten i Leicester City – Aston Villa, men kanske inte en så solklar hemmafavorit som spelbolagen vill få det till. Det kan vara på sin plats med att ta ställning för en skräll i samband med att den nya Premier League-veckan tar vid…

  Spela Aston Villa +1,5 mål (asian) till 1,83!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tabelltrean mot nästjumbon. Det vore enkelt att blint ta för givet att den här matchen kommer vinnas av Leicester City – men är det verkligen det smartaste? Desto mer tveksamt.

Det blev visserligen en mycket knapp 1-0-vinst över Birmingham City när det vankades FA-cupfotboll under veckan. Det följde dock upp dubbla förluster med de omvända siffrorna, mot Norwich City samt Manchester City. Matcherna dessförinnan; två kryss och en torsk.

Allt annat än toppform, alltså. Laget kommer med största sannolikhet, om dippen inte intensifieras under säsongsavslutningen, i alla fall spela Champions League-fotboll nästa år och över säsongen som helhet är det bara att höja på hatten för vad Leicester åstadkommit. Kanske kan även FA-cupäventyret landa i succé?

Aston Villa spelar med kniven mot strupen. De hittas i botten av serien, just nu på nedflyttningsplats, och kommer även vidare få kriga hårt för varenda liten poäng. Precis som vi kan förmoda här.

Att klubben nådde Ligacupens final, efter semifinalvinst över just Leicester, var en praktskräll modellen större. Dessvärre räckte det inte ända in i kaklet trots en hedervärd insats mot Manchester City – 1-2 i baken och således en silvermedalj. Det var för övrigt den fjärde raka förlusten, övriga tre i PL.

Annons:

Villa plusspelas

Förlusterna som radats upp oroar förstås Aston Villa, men ser vi till insatsen mot Manchester City senast fanns det oerhört mycket positivt att ta med sig och några av matcherna dessförinnan har faktiskt varit hyfsat utförda i det spelmässiga. Tror inte att de faller platt för Leicester denna afton.

Leicester har fullkomligt tappat momentum. Jamie Vardy tappat målstimmet. Bara vunnit tre av de 11 senaste matcherna. Ett maskineri som hackar. Kanske en småväntad reaktion med hänsyn till det makalösa flytet de hade under hösten.

Hur som helst, med ett Aston Villa som kommer kämpa stenhårt i vartenda moment och ett Leicester som förlorat flytet – kan det bli på tal om en tajt historia på King Power Stadium?

Vi spelar Aston Villa med +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid vinst, oavgjort eller uddamålsförlust – till oddset 1,83 hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 9/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: