Speltips inför Leicester – Manchester City 22/2: Tung högoddsare

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2020

En (förhoppnings- och troligtvis) fantastisk batalj väntar mellan Premier League-toppkonkurrenterna i Leicester City samt Manchester City på King Power Stadium. Grädden på moset är att spelbolagen helt hamnat snett i deras värdering av matchen – och det försöker vi utnyttja med en 4,65-taggare till speltips.

  Spela Leicester att vinna till oddset 4,65!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Titeln är borta. Liverpool är helt överlägsna och har fått ett alldeles för stort försprång att tappa in.

Bakom där är det desto mer öppet och här har vi tabelltrean mot tvåan. Fyra poäng skiljer dem åt och även om den sportsliga skillnaden att bli tvåa kontra trea är förhållandevis liten, då båda leder ut i Champions League, finns det en hel del heder och ära i att roffa åt sig silvermedaljen.

Men det kanske inte är främst på denna match Manchester City tänker på och prioriterar. På onsdag väntar nämligen den första fasen av Champions League-slutspelet och där väntar stjärnspäckade Real Madrid. Den, på pappret, roligaste av åttondelsfinaler.

Mitt i veckan ställdes Manchester City mot West Ham United på hemmaplan och vann då med stabila 2-0, om än utan överdriven briljans. Tydligt toppen mot botten-möte, sett till hur matchbilden utvecklades.

Leicesters tidigare fina form har avtrubbats en del, men efter plattfallet i Ligacupsemifinalen mot Aston Villa har de i alla fall radat upp dubbla kryss mot storklubbar i form av Chelsea samt Wolverhampton Wanderers. Något av en uppåtpekande formkurva – på nytt…

Annons:

Det går knappt att räkna på fingrarna hur många gånger som Manchester City av spelbolag och marknad överskattats under säsongen. De värderas som storfavoriter i mer eller mindre varenda match, men har samtidigt varit inkonsekventa och instabila i prestationer såväl som resultat.

Innan veckans fullpottare har det blivit två förluster efter varandra, även om den ena, mot Manchester United, ändå inte betydde att avancemang till final i Ligacupen sumpades. Därefter en 0-2-smäll i London, när Tottenham Hotspur stod för motståndet.

Att Manchester City, på bortaplan, skulle vara storfavoriter mot ett Leicester med fantastiska höjder och som trivs mot mer framåtpushande lag känns knappast rättvisande. Det tål också att understrykas att poängskillnaden parterna emellan är på så lite som fyra pinnhål.

Och det är faktiskt så att Leicester vann fjolårets identiska möte med detta med två mål mot ett. Skrällrepris nu?

4,65 gånger smeten för den raka ettan är i brutal överkant och spelas med glädje hos spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – med svenska oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak etta
Odds: 4,65
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 22/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: