Speltips inför Leicester – Tottenham 21/9: Helt öppet i tidiga matchen

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2019

Ett fantastiskt odds presenteras av Bethard inför lördagens tidiga Premier League-match mellan Leicester City och Tottenham Hotspur. Borde inte risken för att det slashas till närmare vara överhängande här?

Annons:

Det var ett blekt och anonymt Leicester City som för exakt en vecka sedan besökte Manchester United på Old Trafford och förlorade med noll mål mot ett. Offensiva maskineriet hackade svårt och Jamie Vardy, som annars är så formstark, lyckades inte komma loss särskilt ofta. Hade behövt bli bättre uppbackad av sina kamrater.

Jargongen runt ”The Foxes” är dock alltjämt positiv och målet är att ta position i kampen om topp fyra-platserna och således chansen att mäta krafterna på den största fotbollsscenen, Champions League. Där är chanserna stora, större än på flera år när flera toppklubbar tappat inför året.

Fem matcher har renderat i åtta pinnar, precis som för Tottenham, och innan förlusten senast hade dubbla matcher efter varandra vunnits. Dessförinnan, kryss mot Wolverhampton Wanderes samt Chelsea. Hög nivå som hållits.

Tottenham har alltså samma facit, men inte samma positiva känsla. Sårbarhet har visats upp i flera matcher och de har vid upprepande tillfällen haft en del flyt, marginalerna på rätt sida. Förra lördagens derby mot Crystal Palace var dock ett styrkebesked, 4-0-vinst, innan en tveksam insats mot Olympiakos i Champions League. 2-2 slutade det i Grekland.

På truppfronten finns det inte mycket av nyhetsvärde att beakta. Leicester saknar Daniel Amartey samt Matty James medan ”Spurs” har Juan Foyth, Giovani Lo Celso samt Ryan Sessegnon out.

Annons:

No-brainer till speltips

Tottenham är en traditionell storklubb och har ett något namnstarkare material än vad Leicester City kan stoltsera med – men skillnaderna känns för närvarande förhållandevis små och vi undrar om favoritskapet inte är på fel sida här, alternativt att det ska vara femtio-femtio.

Nu? Av oddssättarna och marknaden att döma, Tottenham som rätt klara favoriter. Det är alltså på King Power Stadium, var Leicester aldrig ska underskattas.

En faktor som dessutom starkt talar för en ”skräll” – om det ens kan tituleras som en sådan – är att Tottenham så sent som under onsdagskvällen spelade en tuff CL-match. Försvarsspelet var ihåligt och den fysiska statusen till nu är tveksam. Ytterst tveksam.

Det kan sluta hur som helst denna afton, och vi får lite extrakänsla för Leicester. Studsar tillbaka från den bittra förlusten på Old Trafford?

Leicester City +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – är en no-brainer till 1,79 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 21/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: