Speltips inför Leicester – Watford 4/12: Toppen mot botten

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2019

Hayden Mullins har tillfälligt ansvar för Watford efter att Quique Sánchez Florens fått sparken och han ställs direkt inför en av de tuffaste möjliga av uppgifter – Leicester City på King Power Stadium.

Annons:

14 matcher. Åtta poäng. Tabelljumbo.

Att Queque Sánchez Florens, efter bara tre månader som tränare för Watford, fick sparken i veckan kom knappast som en chock. Förlusten, 1-2, borta mot bottenkonkurrenten Southampton blev det som fick bägaren att rinna över. Nu är det bara att ladda om.

Tillfällig huvudtränare blir Hayden Mullins, som haft ansvar över klubbens U23-del. Snart lär emellertid en mer permanent lösning vara på plats och det här skulle eventuellt till och med kunna bli hans enda match, åtminstone för den här sejouren.

Och vilken rivstart det blir, va? Tabelltvåan Leicester City, formstarkast i hela serien, på bortaplan. Ett lag som vunnit sju raka matcher, som senast vände 0-1 till 2-1 sent mot Everton, då också på King Power Stadium. Alldeles makalös form.

Något av en uppförsbacke har “The Foxes” till serieledande Liverpool, men det är klart att de inte kan viftas undan som utan chans i titelracet. Den styrka som visas prov på är så pass stark att det blir svårt att se annat. Givetvis storfavoriter här också, motståndarnas tränarrotation till trots, vilken kan innebära viss ovisshet på förhand.

Ett av bekymren i Watford är skadesituationen med en radda pjäser tveksamma, förutom att Danny Welbeck är helt out, i Sebastian Prödl, Tom Cleverly, Domingos Quina, Daryl Janmaat, Kiko Femenía samt Craig Dawson. Hos Leicester är Matty James alltjämt långtidsskadadelistad och nu även Demarai Gray osäker.

Annons:

Minusspel på Leicester

Inte sällan ger tränarbyten effekt, positiv sådan, på kort sikt – men nu har Watford alltså inte ens en permanent tränare på plats, så vi är inte särskilt hoppfulla till att de kommer fixa det här. De föll nu senast i bottenmötet mot Southampton och föll dessförinnan med brutala 0-3 när Burnley kom till Vicarage Road.

King Power Stadium är en mardrömsplats att besöka för Premier League-konkurrenterna och Leicester ett mardrömslag att ställas mot i allmänhet.

Tabelltvåan har alltså vunnit sju matcher i följd och vunnit fem av dessa med minst två baljors marginal. Även innan dess har det sett fantastiskt bra ut; resultaten varit positiva sedan en bra tid tillbaka – mot topp- såväl som bottenmotstånd.

Känslan är att Leicester tar det här av bara farten – mot ett skadeskjutet Watford helt under isen och sist i tabellen.

-1,25 mål (asian handicap) på Leicester City spelas till 1,88x hos Bethard. Halva insatsen tillbaka vid uddamålsseger.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, onsdag 4/12
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: