Speltips inför Leicester – Wolverhampton 11/8: 3,35-oddsare till spel

Spelbloggare Publicerat: 11 augusti 2019

En nervkittlande premiär väntar mellan Leicester City och Wolverhampton under söndagens Premier League och från Spelbloggare.se levereras en 3,35-oddsare till speltips inför matchen.

Annons:

Visst är det underbart, att Premier League har startat? Världens mest populära fotbollsliga, svenskarnas storfavorit.

Leicester City och Wolverhampton Wanderers är två av de klubbar som kan ställa in siktet på strid om Europaplatser. Kan de till och med utmana om topp sex, månne? Flera av de stora jättarnas status är osäker, däribland Chelseas och Manchester Uniteds, och det kan därmed finnas utrymme för skrällar.

Faktum är att ”Wolves” redan är i ett EL-kvaläventyr och har där passerat nordirländska Crusaders samt i praktiken säkrat avancemang till playoffrundan sedan 4-0-krossen av armeniska Pyunik under torsdagen.

Årets Wolverhampton har stor potential. Patrick Cutrone och Jesús Vallejo är två spelare som hämtats in i truppen. Den sistnämnde lär ta en startplats omedelbart. Annars har grunden lyckats behållas och tränaren Nunu Espiritio Santo kan fortsätta försöka utveckla laget i positiv riktning.

Hos Leicester har det hänt en del på truppfronten och det mest uppmärksammade är att Harry Maguire lämnat för spel i Manchester United för en rekordsumma. Lämnar ett stort, defensivt hål att fylla. Oavsett – Brendan Rodgers och hans mannar ser hyfsat starka ut.

Enda rapporterade potentiella avbräcket inför matchen är på bortalagets Morgan Gibbs-White. Annars hela och friska trupper.

Annons:

Två uppstickare

Undertecknad ser Leicester och Wolverhampton som två potentiella uppstickare, med potential för Europaspel; för att slåss om samma positioner. Håller dem förhållandevis lika i kvalitet.

Och nu handlar det om en premiärmatch och de tenderar, som bekant, att bli något krampaktiga med allt vad det innebär; nerver och att tempot ännu inte riktigt är där. Wolverhampton har förvisso spelat EL-kvalfotboll, men ännu undvikit motstånd värda namnet.

På hemmaplan ska Leicester såklart räknas som favoriter, men det ska vara relativt knappa sådana och vi skulle inte förvånas om det slutade i delad pott på King Power Stadium.

Krysset spelas till fina 3,35 gånger pengarna hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 15:00, söndag 10/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.