Speltips inför Leicester – Wolverhampton 11/8: Hyperintressant möte

Martin Efvergren Publicerat: 11 augusti 2019

Det här kan bli ett möte det slår gnistor om då både Leicester och Wolves har potential att konkurrera i toppen. En hel del talar också för att det kommer göras mål åt båda håll.

Annons:

Leicester och Wolverhampton är två av huvudkandidaterna till att kunna slå sig in i toppskiktet av tabellen. Båda lagen ser oerhört intressanta ut och det här mötet blir således en mycket spännande värdemätare.

Leicester har som bekant sålt Harry Maguire för en rekordsumma, men samtidigt har man också värvat klokt.

Bland annat har man knutit till sig Youri Tielemans, Ayoze Perez och James Justin som kommer höja en redan stark trupp.

Förra säsongens nykomlingar Wolverhampton svarade för en riktigt fin återkomst som till slut landade i en sjundeplats.

Nu ser man ut att ha vässat truppen ytterligare då man gjort permanent klart med lånade spelare samt tagit in, bland andra, Patrick Cutrone, Jesus Vallejo och Raul Jimenez.

Ett potentiellt toppmöte

Brendad Rodgers tog över Leicester i februari och lyckades höja laget ett snepp, vilket till slut gav en niondeplats. Nu är förväntningarna relativt högt ställda då många håller dem som en kandidat till att kunna utman topp-sex-klubbarna.

Detsamma gäller Wolverhampton som gjort en raketresa de senaste åren. Båda lagen ser, på pappret, ännu bättre ut än förra säsongen samtidigt som Chelseas och Manchester Uniteds nivå är mer svårbedömd.

Förutsättningarna gör det här mötet hyperintressant. Mycket talar för att det kommer bli en högkvalitativ tillställning i högt tempo.

Hemmalaget har vunnit fem av sina sex träningsmatcher på försäsongen samt kryssat en. I genrepet för en dryg vecka sedan besegrade man Atalanta med 2-1.

Wolves har fördelen av att redan vara igång med tävlingsmatchandet då man redan spelat tre Europa League-kvalmatcher. Man har vunnit samtliga och totalt gjort tio mål i dessa matcher. I torsdags besegrade man armeniska Pyunik med klara 4-0.

Leicester och Wolves ser jämnstarka ut på förhand där de förstnämnda, i egenskap av hemmalag, hålls som favoriter. Framförallt är känslan att utgången av den här matchen är öppen och att ett oavgjort resultat nog är det mest troliga.

Mycket talar för att det kan bli en adrenalinstinn premiär i högt tempo mellan två lag som vill brösta upp sig. Därför kan det också komma att bli en hel del målchanser åt båda håll.

Spelet blir således att båda lagen kommer göra mål till 1.91 gånger insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 11/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.