Speltips inför Liverpool – Brighton 30/11: Målen mer än dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2019

Helt stabilt ser det trots allt inte ut för Premier League-serieledande Liverpool och lördagens publikt TV-sända match hemma mot Brighton & Hove Albion är planen att mer än dubbla insatsen med vårt speltips.

Observera att matchen visas på TV6, Viasat Premium samt Viaplay. 16:00 är starttiden.

Annons:

12 vinster, ett kryss och ingen torsk. Åtta poäng ner till närmaste konkurrent i form av Leicester City. Det är en alldeles makalös första del av årets Premier League som Liverpool haft – och nu är de storfavoriter hos samtliga spelbolag till att vinna en historisk titel.

På senare tid har Liverpool fortsatt skörda fina resultat, utan att för den delen direkt imponera. Visst, hyfsat har det sett ut, men den frejdighet och rena briljans som vi vet om finns i arsenalen har inte nåtts. Mängder av sena segermål, i matcher som mer eller mindre hade kunnat sluta hur som helst. Tyder förvisso också på en enorm styrka. Moral. Självförtroende.

Mer att önska fanns det emellertid av veckans Champions League-batalj hemma mot Napoli, vilken slutade 1-1 – ett resultat som med stor sannolikhet betyder att man inte har råd att förlora i den avslutande bortamatchen mot ett RB Salzburg som verkligen inte ska underskattas om ett par veckor. Slutspelsplatsen är i fara.

Brighton & Hove Albion återfinns i mittensmeten av tabellen och det är ett bra utfall, utifrån deras måttstock. 15 pinnar på 13 matcher och en tolfteplats. Stått rätt starkt på hemmaplan, något sämre nivå på bortaplan.

Orosmolnet är det tuffa spelschema som väntar – och varit de senaste veckorna – den närmsta tiden. De kommer från förluster mot Manchester United samt Leicester City och härnäst väntar denna match, Arsenal borta och Wolverhampton Wanderers hemma innan det lugnar ner sig något.

Skadesituationen har börjat ljusna för såväl Liverpool som Brighton. De förstnämnda saknar Nathaniel Clyne och Joel Matip, skadade. Osäkert runt Fabinho samt Naby Keita. Gästerna kommer till spel utan att ha José Izquierdo samt Bernardo tillgängliga. Utöver det Solly March och Aaron Connolly osäkra.

Annons:

Mål åt båda håll

Ett spel och en defensiv som hackar något, men offensiven som usp. Krävs inte alltid att spelet flödar – det finns sådan utsökt anfallsspets i flera namn. Finns knappt på världskartan att de skulle misslyckas med att måla i en match som denna.

Defensiven känns desto mer svajig och opålitlig, vilket få fått se svart på vitt vid upprepande tillfällen. I hela 11 raka matcher har det målats åt båda håll och då har de mött flera motstånd ungefär jämlika med Brighton.

Brighton nollades samt förlorade senast mot Leicester, men innan dess varit någorlunda lyckosamma i det offensiva; målade mot Manchester United, hade sammantaget fem baljor framåt i segrarna över Norwich City samt Everton. Hade hittat nät i fem matcher i följd.

Allt över dubbla insatsen för att det ska bli mål åt båda håll värderar vi som värt att investera i – och nu får vi oddset 2,15 hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,15
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 16:00, lördag 30/11
TV:  viasatpremium logo tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: