Speltips inför Liverpool – Burnley 10/3: Proppen ur!

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2019

Är det inte på tiden att det släpper för Liverpool? När de tar emot ett Burnley som tappat farten på Anfield, då är det på sin plats med ett favoritspel. Utan minsta tvekan.

Annons:

0-0-krysset borta i Merseysidederbyt mot ärkerivalen Everton innebar, när Manchester City i samma veva vann över AFC Bournemouth, innebar att de petats ner från förstaplatsen. Liverpool ser nästan ut att ha fått kalla fötter, och det har hänt i liknande situationer förut, och den efterlängtade Premier League-titeln får kanske vänta.

Faktum är att tre av de fyra senaste matcherna slutat mållösa – förutom i derbyt förra veckan, också mot Bayern München och Manchester United – och den offensiva impotensen är ett orosmoln.

Under samma period hittas emellertid en 5-0-kross av Watford. Kanske kan de hitta tillbaka till liknande höjder nu? Att tappa ska inte finnas på kartan i en match som denna, i synnerhet när förstaplatsen alltså förlorats.

Burnley fick upp farten i samband med årsskiftet; stod för flera starka insatser, löste fina resultat och stärktes upp i serien – men nu kommer de från två plattmatcher tillika förluster mot Newcastle United samt Crystal Palace. De har dock en livlina om fem pinnar som håller dem ovanför bottentrion.

På skadelistan för Burnley hittas fortsatt Aaron Lennon, Jonathan Walters samt Steven Defour. Liverpool saknar i deras tur Joe Gomez, Dejan Lovren och Alex Oxlade-Chamberlain.

Nu lossnar det!

Släpper det nu? Liverpool har haft det svårt att lossna framåt, men då borde Burnley komma som ett passande motstånd och vi får känslan av att proppen skulle kunna åka ur. En kross att vänta, med andra ord.

De, på pappret, lite enklare hemmamatcherna brukar Liverpool ändå leverera i. Som nämnt: under den här perioden där det inte lossnat helt, hittas samtidigt en 5-0-kross av Watford – ett betydligt bättre lag än vad Burnley är.

Gästerna visade under ett par månader upp en bra mycket bättre sida än innan, men nu förlorat framfarten; åkte på en 0-2-förlust när Newcastle United gästades och en 1-3-dito hemma mot Crystal Palace för mindre än en vecka sedan.

Årets omvända möte vann Liverpool med 3-1 och ännu en stabil trea, för att sätta press på Manchester City, som förra veckan passerade dem i tabellen, borde vara nära till hands.

Ett -2,0-målshandikapp (asian) på Liverpool till oddset 1,85 ser vi absolut värde i att plocka och det klickas i hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:00, söndag 10/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.