Speltips inför Liverpool – Chelsea 14/4: Dubbelt upp i superfajten

Spelbloggare Publicerat: 14 april 2019

Dagens bästa speltips! Planen är att dubbla insatsen när Liverpool och Chelsea möter varandra i ett av årets mest betydelsefulla Premier League-matcher. Och hur? Med ett hett värdespel till bettingtips från hörnmarknaden.

Annons:

Med fem matcher kvar vardera av årets seriespel ökar insatserna och betydelsen av varenda match och här kommer en absolut nyckeldito, när det för Liverpool handlar om titelstriden och Chelsea att säkra en plats i topp fyra-skiktet. Pressen är betydande, båda satta under hård press.

Liverpool tappade härommånaden det momentum de haft i toppracet av Premier League mer eller mindre sedan start till mästarna Manchester City och är med en match mer spelad bara två pinnar ovanför dem i tabellen. Det mesta tyder på att full pott, åtminstone nästintill, kommer krävas om det ens ska vara på tal om den eftertraktade titeln.

Positiva känslor är det i alla fall som de tar avstamp med inför denna slutspurt; 2-0-vinsten i kvartsfinalens första möte mot Porto var den femte raka utan tapp och heller har inte en enda av de 15 senaste förlorats.

PL-trean Chelsea har också steppat upp med fyra raka vinster, varav den senaste i Europa League-slutspelet när Slavia Prag stod för motståndet. Marcos Alonsos 1-0-balja i den 86:e minuten blev matchens enda. Väl i serien är en topp fyra-plats allt annat än säkrad och racet ser mer eller mindre helt öppet ut mellan dem, Tottenham, Arsenal och Manchester United.

Positivt, för oss neutrala åskådare, som vill se en underhållande och välspelad fajt är att lagen har nära inpå hela trupperna intakta. Liverpools enda klara avbräck är på Alex Oxlade-Chamberlain medan Joe Gomez och Adam Lallana är kanske-listade. Enda tveksamma hos ”Londons blåa” är Ethan Ampadu.

Skapar minst fyra hörnor

Hörnorna är det som tittas närmare på inför denna supermatch. Annat kan det inte tituleras som, en av årets i särklass mest betydelsefulla, uppmärksammade och stora.

Vi tar oss inte an resultatmarknaderna från Anfield – där är spelbolagen och dess oddssättare rätt ute och täcker således upp värdet – men hörnorna är av desto större intresse och då specifikt Chelseas.

På hemmaplan är det Liverpool som i första hand kommer stå för bollrullandet och possessionspelet, åtminstone såvida vi har ett likaresultat eller en bortafördel på tavlan, men trots den fina resultatraden har de faktiskt släppt till en hel del i matcherna.

Detta har kunnat avläsas i såväl mål- som chansstatistiken. Delvis också hörnorna. Om Chelsea, som vi då förmodar, lyckas komma till offensiva situationer – då kan de också vaska fram några hörnsparkar.

Nio raka matcher har Chelsea skapat minst fyra stycken av den varan och här ställs dubbla insatsen ut för att det ska bli till tio stycken. Platsen är 888sport. Det missar ni väl inte att rygga? Här finns garanterat värde minst runt tio punkter nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea över 3,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 17:30, söndag 14/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.