Speltips inför Liverpool – Southampton 1/2: Programenlig vinst

Simon Pålsson Publicerat: 1 januari 2020

Liverpool är given favorit hemma mot Southampton i Premier League den här lördagseftermiddagen.

Annons:

På klassisk avsparkstid är det dags för det heta mötet mellan Liverpool och Southampton nu på lördagseftermiddagen, och på förhand har vi goda förhoppningar om att få se mål.

För om det något man brukar få se från Liverpool är det väl ändå mål? I 29 av sina 33 senaste matcher har man gjort minst två mål framåt och det går knappt att stoppa det här laget. På hemmaplan har man 19 raka ligavinster och i åtta av de nio senaste fallen har man också hållit nollan. Svindlande.

Southampton må vara ett lag som är starka på bortaplan – fyra raka vinster när man inte spelat på hemmaplan – men det är inte direkt på Anfield som man har radat upp vinsterna.

Liverpool behöver i princip bara någon liten vinst till för att kunna fira säsongen med bubbel och fontänbad. Inför sin hemmapublik tänker man minsann inte göra några onödiga poängtapp.

Annons:

Det går inte att anmärka mycket på den här säsongen som Liverpool har haft och vinst efter vinst fortsätter att radas upp. Det finns som sagt inte mycket att klaga på, och inte ens om man försöker går det väl att hitta svagheter i det här laget?

Inför matchen mot Southampton får man i för sig klara sig utan ett par spelare. Det rör sig om Nathaniel Clye, Sadio Mané och troligen även Adam Lallana. Det är spelarna som står på lite längre skador eller bekymmer. I övrigt råder viss osäkerhet kring James Milner, Xherdan Shaqiri och Divock Origi.

Southampton å sin sida har Stuart Armstrong och Jan Bednarek på sin skadelista, med Yan Valery och Shane Long som vå av spelarna som är tillbaka i träning nu. De har inte spelat på ett tag och det är oklart hur mycket som går att kräma ut ur spelarna. Däremot bör Jannik Vestergaard kunna spela igen efter sin hjärnskakning.

Men han i all ära – det räcker inte mot Liverpool. Här spelar vi -1,5 på hemmalaget till 1,82 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Liverpool -1,5
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, lördag 1/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: