Speltips inför Liverpool – West Ham 12/8: En ”walk in the park”

Spelbloggare Publicerat: 11 augusti 2018

Vi räknar med att Liverpool kommer ut med besked på Anfield i årets premiärmatch för deras del. Motståndet står ett beskedligt West Ham United för – och siffrorna kan mycket väl skjuta rakt upp i höjden.

Annons:

Är Liverpool stora utmanaren till förra årets superdominant, Manchester City? Det menar vi bestämt. Vinnarspelet i hela Premier League står i siffror runt 5,00 och det kan vara värt att satsa en tia eller två på.

Jämför vi Liverpool nu, kontra vid samma tidpunkt för exakt ett år sedan, är det ett klart bättre sådant. Virgil van Dijk kom in och stabiliserade upp försvarsspelet under vintern och nu har mittfältet stärkts liksom balanserats med förvärven av Naby Keïta samt Fabinho. Offensiven? Den behöver inte ens en presentation. Världsklass. Total världsklass. Xherdan Shaqiri är ett supertillskott.

Med detta hoppas Liverpool kunna tona ut svackorna, som annars varit alldeles för djupa. På toppen vet vi exakt vad de kan åstadkomma, som om Champions League-succén, med en finalplats, den senaste upplagan inte visade på det.

West Ham har rustat upp hyfsat, utan att se ut som ett större hot för motståndarna. Jack Wilshere kan säkert höja dem något – om han bara får vara skadefri. Det är en stor riskfaktor för klubben att värdera in.

I övrigt har West Ham hämtat in bland andra Carlos Sanchez och Lucas Perez, men ingendera av dem ser ut att kunna medverka här, liksom flera andra. Exempelvis står Andy Carroll kvar på skadelistan.

Liverpools nyförvärv Fabinho är i riskzonen att få stå åt sidan, liksom bland andra James Milner, Joel Matip och Dejan Lovren.

Vinner – och det klart

Tror att proppen kan åka ur på Anfield. Ser Liverpool som klart större favoriter än vad oddssättarna vill få det till och det är ingen omöjlighet att de justerar siffrorna till närmare avspark.

Som nämnt: Liverpool ser ut som en klar titelkandidat. Såväl defensiven som offensiven är förbättrad. Helt enkelt bättre förutsättningar för tränaren Jürgen Klopp att få ut mer av sin trupp.

Det är därtill med fantastisk form som Liverpool kommer hit. Se bara på de senaste raden av vänskapsmatcher:

Liverpool – Torino: 3-1
Liverpool – Napoli: 5-0
Manchester United – Liverpool: 1-4
Manchester City – Liverpool: 1-2

Även om saker skulle låsa sig, som de kan i premiärmatcher, har Liverpool en fantastisk bredd offensivt och ska därför kunna lösa upp knutarna till slut.

Liverpool -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – spelas till 1,70x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% bonus upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 14:30, söndag 12/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.