Speltips inför Liverpool – West Ham 24/2: Dagens bästa bettingtips

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2020

West Ham United står inför ännu en tuff uppgift när de härnäst, under måndagskvällen, ställs mot Premier League-serieledande Liverpool. Klarar de av att åtminstone komma undan med hedern i behåll, eller inte?

  Spela under 3,5 mål till oddset 1,93
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En säsong av (hittills) dunkla resultat och kniven därför hårt pressad mot strupen – faktum är att West Ham United hittas under strecket i Premier League, som tredjejumbo, och således står med ena foten i nästa års Championship.

Detta är emellertid med matchen mindre spelad än konkurrenterna ovanför och till närmsta dito, Aston Villa, har de blott en pinne samt bättre målskillnad. Räcker med andra ord med en poäng på Anfield för att klättra förbi dem.

Men vad talar för att de ska lyckas? Försvinnande lite, såklart.

Det är bara att titta närmare på de resultat som Liverpool skördat under säsongen – en totaldominans, en i praktiken redan klar serietitel och 25-1-0 i resultatraden. Tapp i blott en enda match!

Man kan däremot argumentera för att tajmingen att ställas mot Liverpool skulle kunna vara bra, i och med att de under veckan som varit föll med noll mål mot ett på Wanda Metropolitano i det första av två slutspelsmöten i Champions League. Kanske svårt att rikta fullt fokus hit, att ladda om?

Indisponibla för Liverpool är fortsatt Nathaniel Clyne samt Jordan Henderson medan Xherdan Shaqiri mest sannolikt får stå åt sidan även han. Gästernas situation är i det stora också oförändrad; Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko och Ryan Federicks out.

Annons:

Målsnål trend

Det har inte sprudlat om Liverpool på senare tid, fastän resultaten i det stora hela alltjämt tickat in, och det är snarare den solida defensiven som fått dem att inkassera fullpoängare. Ser vi till förra veckans CL-möte mot Atlético Madrid hade man det oroväckande svårt att vaska fram de riktigt heta möjligheterna.

Innan dess, då? En knapp 1-0-vinst borta över Norwich City. Tre raka under 1,5 mål. För mindre än en månad besegrades dessutom just West Ham, då på London Stadium, med två mål mot noll.

Något av ett hack i maskineriet, med andra ord…

West Ham ställdes under veckan inför en liknande, på förhand, match med denna – borta mot Manchester City. Då höll de emot förhållandevis bra, släppte bara in två mål och kunde i alla fall resa hem med hedern i behåll.

Bara för att det handlar om toppen mot botten betyder det inte att det kommer regna mål på Anfield, tänker vi. Under 3,5 baljor totalt spelas därför till strax under dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,93
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 24/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: