Speltips inför Manchester City – Chelsea 10/2: Utsökt speltips i toppfajten

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2019

Mycket hetare än såhär blir det inte! Veckans sista Premier League-match är inte vilken som helst, utan mellan toppklubbarna och rivalerna Manchester City och Chelsea. Och det bästa av allt? Vi har hittat ett utsökt speltips inför matchen!

Annons:

Rollerna håller helt på att skakas om i toppen av Premier League-toppen och det ser ut att bli en nagelbitare in i det sista.

Manchester City har till och med passerat Liverpool i tabellen, nu på bättre målskillnad, men det med matchen mer spelad – en match som Liverpool hämtar in mot AFC Bournemouth under lördagseftermiddagen. Observera att det var innan det här speltipset var publicerat.

Även Tottenham har, efter en radda av vinster, blivit inblandade i det stora racet. Uppförsbacken till City är på fem pinnhål och då sitter Pep Guardiolas mannar inte speciellt säkert i relation till dem heller.

Det är emellertid ett formstarkt Manchester City som kommer ut på Etihad Stadium. Efter den så oväntade förlusten mot Newcastle United, har först Arsenal och därefter Everton städats undan med hyfsat stabila siffror.

Chelsea studsade tillbaka på ett imponerande sätt efter att ha besökt Bournemouth och förlorat med noll mål mot fyra – med en 5-0-kross av Huddersfield Town. Med det är seriens fjärdeplats, den sista som leder ut i Champions League, återerövrad, men den kan tappas lika fort.

City fortsätter övertyga

Vilken toppmatch, va? Premier League bjuder onekligen på fotbollsgodis!

Dessvärre, åtminstone för den neutrale åskådaren, tror inte att Chelsea kommer ha alltför mycket att sätta emot på Etihad Stadium och att det kan bli en rätt ensidig 90-minutershistoria.

Först och främst råder det relativt stora skillnader parterna emellan och på bortaplan krävs det fruktansvärt mycket för att rucka till City. Deras hemmafacit står i 12-0-1 och under denna radda av matcher har flera toppkonkurrenter värjts undan utan större bekymmer. Se bara på 3-1-vinsten över Arsenal förra veckan.

En av de som varit allra bäst under den senaste tiden för City är anfallspjäsen Sergio Agüero. Målen bombas in ett efter annat. I strålkastarljuset på nytt?

Gästerna må ha städat av Huddersfield utan att ens behöva svettas för det senast, men har desto större problem på resande fot. Tre raka förluster utan mål framåt – mot AFC Bournemouth, Arsenal samt Tottenham Hotspur. 0-7 i baken på dessa.

Interwetten ställer ut oddset 1,87 för Manchester City -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – och det värderar vi vara ett stort, stort värdespel.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 10/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.