Speltips inför Manchester City – Tottenham 20/4: Revansch i sikte

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2019

Efter en av Champions League-historiens mer minnesvärda matcher ska Manchester City försöka ta revansch på Tottenham Hotspur i Premier League under påsken. Lyckas eller ej? Speltipset från Etihad Stadium levereras av Spelbloggare.se.

Annons:

Eftersvettningarna fortsätter nästan rinna sedan veckans möte mellan Manchester City och Tottenham Hotspur i CL.

Siffrorna 4-3 på Etihad Stadium, var även denna match ska utspelas – efter 1-0 till ”Spurs” i London – betydde att det var Tottenham som löste semifinalplatsen, men det var med nöd och näppe; på fler bortamål och med ett VAR-beslut som innebar bortdömt mål för City på stopptid i den andra halvleken.

En storskalp för Tottenham, en historisk sådan, medan City fortsätter vara en besvikelse på Europascenen och pressen blir därmed allt större på tränaren Pep Guardiola. Är han verkligen mannen som kan få dem att vinna världens största titel?

Framöver har City enbart Premier League-titelstriden att fokusera på och där är de placerade som tvåa, två pinnar bakom Liverpool och med matchen mindre spelad. Med andra ord: allt i egna händer. Tätt kommer det dock att bli, tro inte annat.

Tottenham spelar i deras tur för att säkra en plats i seriens topp fyra, utöver det fortsatta CL-slutspelet där utropstecknet och klassiska Ajax står för det sista hindret innan en eventuell final, och är för närvarande placerade trea – dock i hård konkurrens av Arsenal, Chelsea och Manchester United.

Värdet på ”Spurs”

Förväntningarna är såklart uppskruvade till max inför denna match, med hänsyn till vad som hände i veckan; fotboll, inte minst anfallsdito, i världsklass och med så mycket på spel. Räkna med att det kommer smälla, vara tufft ute på planen och med svallande känslor bland spelarna – för att inte nämna Pep Guardiola…

Det var tveklöst Manchester City som var bäst på planen i veckan och borde kanske ha vunnit med två mål eller fler sett till hur matchbilden utvecklades, men Tottenham – även utan Harry Kane, fortsatt indisponibel – var distinkta och effektiva i de avslutande momenten. Heung-Min Son var fenomenal.

Vi kan inte annat än att måla upp ytterligare en tajt historia här. Risken är att Manchester City-spelarna haft det lite svårt att ladda upp batterierna efter det så snöpliga fallet, medan ”Spurs” i deras tur kan ha vunnit momentum av fajten. Gillar deras chanser och ser det som missvisande hur stora skillnaderna blivit såhär på förhand.

Den asiatiska handikapplinan är utställd till 1,75 med oddsen nära på fifty-fifty på de olika sidorna – och det är minst 25 punkter högt, menar vi. Plusspelet på Tottenham, således med halva insatsen tillbaka om City skulle vinna med två baljors marginal, tas därför till oddset 1,93 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 20/4
TV:  tvsex logo viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.