Speltips inför Manchester City – Watford 21/9: Rock’n’roll!

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2019

Toppen möter botten i Premier Leagues TV-sända 16:00-match under lördagen. Kan Watford, på Etihad Stadium, sätta käppar i hjulen för Manchester City? Speltips, de högsta oddsen och startelvor hittar ni här.

Annons:

Vad var det som hände förra veckan? Manchester City förlorade borta mot det förmodade bottenlaget, Norwich City, med 2-3 och det utan att motståndarna backade hemåt i klassisk anda, utan det facto spelade boll i de mest svåra av situationer samt tryckte på framåt vid möjliga tillfällen.

Nu har City redan tappat i två matcher, av fem möjliga, och den övriga var när de ställdes mot Tottenham (2-2). Helt osannolikt tapp sett till hur matchbilden utvecklades. Liverpool har således redan nu ett försprång om fem poäng och det är lite kniven mot strupen-tema redan nu.

Veckans Champions League-batalj mot Shakhtar Donetsk var det dock inte det minsta snack i. 3-0-vinst på bortaplan efter mål från Riyad Mahrez, Illkay Gündogan samt Gabriel Jesus. Planenligt.

Watfords start på spelåret 2019/20 har varit katastrofal; först med tre förluster, för att sedan lösa kryss mot Newcastle United och senast Arsenal. Klart kliv framåt, men utan en enda trea innehas platsen som jumbo och så ska det nämnas att schemat framöver är av svårare karaktär. Kommer krävas ett stenhårt arbete från Quique Sánchez Flores och hans spelare framöver.

En identisk – eller nästintill – startelva från senast väntas presenteras av Watford, som har Troy Deeney samt Craig Cathcart indisponibla. Manchester City kommer till spel utan Leroy Sané, Aymeric Laporte, John Stones samt Phil Foden. Det snackas även om att Kevin De Bruyne kan komma att vilas här.

Annons:

Mål, mål och åter… mål!

På Etihad Stadium, mot Manchester City, finns det inte mycket till alternativ för en Premier League-jumbo, eller för den delen något annat lag, än att backa hemåt och försöka bevaka det resultat man har från start. Att sätta stopp för ”The Citizens” offensiva framfart är alltid prioritet ett.

Detta är dock lättare sagt än gjort, kanske framförallt nu när det är ett småpressat Manchester City som kommer till spel.

Defensivt kan City såras och det har vi redan fått se vid flera tillfällen och då sticker de två insläppta mot ”Spurs” samt tre mot Norwich ut. Full fart framåt-melodin har ett pris ibland. Så enkelt är det.

Watford stod för en fin andra halvlek senast mot Arsenal när 0-2 hämtades in till 2-2 och det var med mersmak. Skapades massvis och fler mål hade kunnat komma. Så, varför skulle man inte kunna såra ett lite omskakat City?

Slutsatsen på spelfronten? Mål, mål och åter mål! Överspelet på 3,5-linan klickas i till acceptabla 1,70 x insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 21/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: