Speltips inför Manchester City – West Ham 19/2: Premier League-fokus

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2020

Det spelas inte bara toppfotboll från Champions League under tisdagen, utan även sådan från Premier League – med Manchester City mot West Ham United. Och det bästa av allt? Vi har hittat ett riktigt, riktigt smakrikt speltips inför matchen.

  Spela under 4,5 mål till oddset 1,60 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Utöver de dubbla CL-matcherna väntar alltså Premier League-fotboll under kvällen och här handlar det om toppen mot botten.

Nu har Manchester City, i praktiken, förvisso inte chansen på serietiteln när Liverpool spurtat ifrån med sådan bestämdhet – men det är klart att det, ännu, inte är på tapeten att hänga läpp och sluta spela. Utöver det väntar final i Ligacupen, fortsatt spel i FA-cupen och sist men inte minst – Champions League-slutspelet.

Det finns med andra ord enormt mycket kvar att spela för i Manchester City och man hoppas kunna skörda framgångar på så många fronter som möjligt.

På den andra sidan planhalvan av Etihad Stadiums matta ska West Ham United ta plats och de slåss istället i den andra änden av tabellen, botten och för överlevnad.

Mer bestämt är klubben placerade som tredjejumbo, den sista platsen som slutligen kommer leda till nedflyttning. Detta efter blott två poäng på de fem senaste Premier League-matcherna. Anmärkas ska emellertid att de enbart har en pinne upp till säker mark och en match mindre spelad än konkurrenterna runtomkring, alltså denna. Övriga utfall än förlust innebär att man får huvudet upp ovanför vattenytan.

Nära var det att bli en trea senast mot Brighton & Hove Albion, men ett sent sammanfall innebar istället att det slutade med delad pott, 3-3.

Här saknar bortalaget fortsatt Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko och eventuellt Felipe Anderson. Klart bättre situation än för ett tag sedan. Manchester City har Raheem Sterling skadad, Oleksandr Zinchenko avstängd och duon bestående av Aymeric Laporte och Leroy Sané osäkra.

Annons:

Givet underspel

Det kan enkelt understrykas att West Ham inte är något höjdarlag i Premier League-mått mätt. Manchester City kan, på deras toppar, vinna matcher som denna med rena tennissiffror. Men inte blir det väl så nu?

Toppformen är nämligen en bra bit borta, med betoning på – en bra bit. Före matchuppehållet som nu varit, på runt två och en halv vecka, förlorade de med 0-2 borta mot Tottenham och dessförinnan 0-1 hemma mot rivalen Manchester United. Trots det senare resultatet blev det ändå en finalplats i Ligacupen.

Alltså: två förluster i följd och inte ett enda mål framåt. På senare tid har det dessutom vid allt färre tillfällen blivit sådana där proppen ur-matcher. Fem raka under 4,5 mål totalt.

West Ham kommer spela tillbakalutat och med defensivt fokus, precis som när de på hemmaplan förlorade med 0-2 mot Liverpool för några veckor sedan. Stod emot hyfsat väl då och nu väntar en liknande matchbild. Håller siffrorna nere?

Skrällspelen och målunderspelen är de som lockar. Vi tar ett av de sistnämnda.

Under 4,5 mål spelas till oddset 1,60 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål totalt
Odds: 1,60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:30, onsdag 19/2
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: