Speltips inför Manchester City – West Ham 9/2: Skrällen lockar oss

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2020

Två matcher – noll mål. Hur står det egentligen till i Manchester City? Med revanschlusta är det som West Ham United tas an på Etihad Stadium – men alldeles uppenbart som för stora favoriter.

  Spela West Ham +3,0 mål (asian) till oddset 1,72 hos casumo här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Helgens fjärde och sista Premier League-match. Gäller är toppen mot botten, men med den gemensamma beröringspunkten att de båda är ur form.

För Manchester Citys del är det mer anmärkningsvärt. Borta mot Tottenham Hotspur senast förlorade man med 0-2 – ännu en match där den offensiva ineffektiviteten och det defensiva slarvet ställde till det. Dessförinnan förlorade de med 0-1 hemma mot Manchester United i det andra semifinalmötet av Ligacupen – ändå räckte det till en finalplats…

Till slutet av månaden vankas det Champions League-slutspel för klubben och eftersom titeldrömmen i Premier League redan släckts växer betydelsen av en europeisk succé för tränaren Pep Guardiola. Annars kan hans kontrakt vara i fara.

West Ham United ska väl, formdippen till trots, kunna hanteras? Gästerna har sex vinstfria matcher uppradade och till följd av det halkat ner under strecket i tabellen. Upp över det har de dock bara pinnen, så racet är helt öppet. Premier League-bottenstriden blir en nagelbitare.

I samband med 3-3-krysset mot Brighton senast, där det var nära att bli en fullpottare, debuterade tjecken Thomas Soucek för West Ham och lämnade omedelbart positiva avtryck. Förtjänt av en startplats på nytt, mest sannolikt. Indisponibla och skadelistade för laget är Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko samt Felipe Anderson.

Hos kvällens hemmalag är Oleksandr Zinchenko avstängd och även Leroy Sané out. Osäkert runt Benjamin Mendy och Raheem Sterling.

Annons:

Ingen tilltro till City

På toppen av deras nivå kan Manchester City vinna en match som denna med förkrossande siffror, upp emot tennisditon. Men – vad talar för att de ska komma upp i den?

De har alltså förlorat två raka matcher, också utan att ha hittat nätet framåt, och formkurvan har pekat nedåt sedan en bra tid tillbaka. Till skillnad från Liverpool, som i storartad stil toppar serien, blir det alldeles för många plumpar i protokollet. Nu känns Premier League-äventyret inte alls lika hett längre.

Förvisso är det ett West Ham ur form som ska ta plats på den andra sidan planhalvan, men ser vi till mötet mot Brighton senast var merparten av matchen väl utförd. Dippen kom under slutspurten och det innebar en poäng istället för tre. En del positivt att ta med sig, oavsett vad.

Det är inte första – och med all säkerhet inte den sista – gången som spelbolagen visar en stor övertro på Manchester City. Därför spelas West Ham United med +3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt tre baljors marginal – till oddset 1,72 hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 17:30, söndag 9/2
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: