Speltips inför Manchester United – Chelsea 28/4: Högoddsare från tunga mötet

Spelbloggare Publicerat: 27 april 2019

Spelbloggare.se passar på att skruva upp svårighetsgraden och därmed höja oddset på deras speltips inför söndagens höjdarmatch från Old Trafford, varifrån Manchester United och Chelsea ska mäta krafterna.

Annons:

Kris, det får man väl ändå få kalla det? Manchester United har efter drömstarten under Ole Gunnar Solskjaer fallit djupt och kommer till den här matchen med sju nederlag på deras nio senaste matcher, vari uttåget ur Champions League-slutspelet via de dubbla matcherna mot Barcelona är inkluderat.

Nu är det med kniven mot strupen som Victor Lindelöf och hans lagkamrater kommer till Old Trafford – en match som måste vinnas om det ska bli på tal om en plats i åtråvärda topp fyra. Dit, faktiskt närmast till Chelsea, har man en trea. Lite vinna eller försvinna-approach över det hela.

Gäller är att lyckas ladda om från veckans 0-2-förlust i derbyt mot Manchester City. Talar för United är hemmastyrkan; på Old Trafford är blott två av 17 seriematcher förlorade under spelåret.

För Chelsea kommer resultatet mellan Leicester City och Arsenal vara av betydande karaktär för hur den här matchen fajten tas an. Om ”Gunners”, på förhand pinnen bakom, vinner blir pressen hårdare för att kamma hem hela potten. Annat fall vore krysset ett mycket starkt utfall.

Krysset ett tänkbart utfall

Chelsea är knappast prickfria i deras prestationer – se bara på hemmamötet mot Burnley senast, som slutade 2-2 – men formen är ändå betydligt bättre än vad den är för Manchester United, varpå oddssättarna värderar detta som närmast helt femtio-femtio.

Och vår analys? Den är liknande, med skillnaden att vi ser krysset som ett mer sannolikt utfall än vad spelbolagen vill ge sken av.

Stärkta av hemmaplan kommer Manchester United försöka skapa tryck, även om de brukar ha svårt med det i toppmatcher, men udden saknas helt för närvarande. Faktum är att de blivit nollade i tre matcher efter varandra.

Täta inbördes matcher dessa två emellan brukar det bli på tal om. Det omvända med detta slutade 2-2. Lika på nytt?

För Manchester United är Antonio Valencia out och Ander Herrera, Eric Bailly, Phil Jones samt Scott McTominay tveksamma för spel. Gästerna saknar Ethan Ampadu, Antonio Rüdiger och Collum Hudson-Odoi. N’Golo Kanté och Marcos Alonso är osäkra och om den förstnämnda av dessa skulle stå åt sidan kan det innebära bekymmer.

Vi får en stark krysskänsla av denna toppmatch och spelar därför att det ska sluta oavgjort till hela 3,50 gånger pengarna med en mindre insats.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 17:30, söndag 28/4
TV:  viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.