Speltips inför Manchester United – Fulham 8/12: Intakta frågetecken…

Spelbloggare Publicerat: 8 december 2018

Ljusglimtarna är lika få som små för Manchester United och med såväl (eventuellt) trötta ben som blickarna på annat håll, kan Premier League-jumbon Fulham bli en hård nöt att knäcka. Har presenteras oddsen, allt inför matchen – och ett speltips.

Annons:

Vid dubbla tillfällen kom Manchester United tillbaka och kvitterade i veckans 2-2-hemmamöte mot Arsenal och där fanns väl möjligen en del positivt att plocka ur kakan, men annars? Nästintill misär. Toppstriden här i Premier League kan man – väl? – vifta undan som en omöjlighet, såvida det inte sker drastiska förändringar.

Av de fem senaste matcherna är blott en vunnen och den kom via ett sent 1-0-mål hemma mot schweiziska Young Boys. Blivit flera dystra tapp, såsom mot Southampton och Crystal Palace.

Bättre ser situationen ut i Champions League där man är klara för en slutspelsplats. Vid lite flyt och en avslutande vinst över Valencia nästa vecka kan även förstaplatsen tas från Juventus. Men oavsett vad – utsikterna ser inte superljusa ut vidare framåt i turneringen.

Svenskstjärnan och mittbacksklippan, Victor Lindelöf, saknas fortfarande för Manchester United, liksom Alexis Sánchez. Utöver det riskerar Luke Shaw, Phil Jones samt Anthony Martial missa matchen.

Fulham är hårt ansatta som nykomlingar i Premier League, har haft precis så stora problem som var att väntade och är placerade som jumbo – men bara med ynka pinnen upp till ovanför strecket. Bottenstriden är löjligt tät och hoppet allt annat än sinat.

Borta i matchen för Fulham är Kevin McDonald, Floyd Ayité och Timothy Fosu-Mensah.

Underspel i första halvlek

Det som Fulham visade upp senast mot Leicester var på flera sätt och vis lovande – det räckte till och med nästan till att vinna matchen, men 1-1 var också ett resultat man kommer undan med som ett klart acceptabelt utfall.

Mycket har också bättrats på sistone. Matcher som påmint om denna har de stått upp hyfsat i, defensiven justerats till det bättre. Från november månad och framåt har det exempelvis blivit förhållandevis knappa 0-2-förluster borta mot såväl Manchester City, Liverpool som Chelsea.

Det täta matchandet kan börja sätta sina spår i Manchester United, som allt annat än imponerar, och snart väntar en tung Champions League-batalj. Får det svårt att komma till sin rätt, i alla fall från start?

Under 1,5 mål i första halvlek spelas till 1,65 gånger pengarna hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 16:00, lördag 8/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.