Speltips inför Manchester United – Manchester City 24/4: Derbydags

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2019

Det känns som att klasskillnaden mellan Manchester United och Manchester City är för tydlig inför derbyt onsdagen den 24 april i Premier League.

Oddsboostar: 34,0 på Manchester United eller 8,0 på Manchester City! Läs mer här.

Annons:

Det är ångest på så många nivåer som gäller inför onsdagskvällens heta derby i Manchester mellan United och City. Det här är en match som historiskt sett blivit väldigt underhållande och där klasskillnaden mellan lagen suddats ut något, även fall Manchester City har ett litet övertag i resultat på senare år.

Men just den här gången är frågan om skillnaden mellan lagen inte är större än någonsin. Manchester City må ha åkt ur Champions League mot Tottenham, men detta var på det mest snöpliga av sätt man kan tänka sig. Dessutom stod laget för en imponerande prestation och har väldigt fin form. Just nu ångar Pep Guardiola på mot en ny ligatitel och få saker kan stoppa laget från att få lyfta pokalen igen.

Samtidigt har magin kring Ole Gunnar Solskjaer dött helt och hållet på senare tid. Norrmannen har tappat förmågan att få sina spelare motiverade, det är åtminstone vad som framgår av prestationerna. Laget har nu fem raka förluster på bortaplan och bara en vinst på sina åtta senaste matcher. Det är riktigt svaga papper och prestationerna bådar inte särskilt gott heller.

Klasskillnaden är för tydlig

Manchester United har haft stora problem med skador under senare delen av säsongen, men nu ser det allt bättre ut på den fronten. Eric Bailly och Antonio Valencia spelar dock inte derbyt, men förhoppningen är att det så viktiga mittfältsankaret Ander Herrera ska göra det. Hans intensitet krävs för att Manchester United ska ha någon som helst chans att stå upp mot Manchester City här.

Pep Guardiola kan – och kommer troligen – formera bästa möjliga startelva i den här matchen. Ett par spelare vilades i helgens vinst mot Tottenham och nu kan fokus helt och fullt ligga på titelspurten i Premier League, även om det också återstår en final i FA-cupen. Manchester City har allt i egna händer och behöver nu avsluta det hela med att vinna resten av matcherna för att plocka hem ännu en ligatitel.

Det har varit enorm klasskillnad mellan lagen och ser vi till prestationerna sista månaderna är formen också en stor faktor att ha med sig. Manchester United kan orimligen stå för en lika svag insats som senast, då rent inställningsmässigt, men vi förväntar oss ändå ett bortalag som tar tag i taktpinnen och vinner det här relativt enkelt.

Manchester City -1 (asisan handicap) spelas till 1,75 gånger insatsen hos Interwetten. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City -1 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:   21:00, onsdag 24/4
TV:    tvsex logo  viasatpremium logo  Viasat Ultra HD
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.