Speltips inför Manchester United – Norwich 11/1: Nytt fiasko på gång

Spelbloggare Publicerat: 11 januari 2020

16:00-huvudmatchen från lördagens Premier League blir den mellan Manchester United och tabelljumbon Norwich City. Kan det trots allt vara av intresse att rygga bortalaget på Old Trafford? Det menar i alla fall vi.

Annons:

Situationen är fruktansvärt dyster för Norwich City och annat kan man inte förvänta sig när det blott blivit tre segrar, och 14 poäng, på 21 matcher. När – om – ska det vända?

Att det kommer handla om bottenstriden och kampen för nytt kontrakt ända in i det sista är tveklöst, men det är klart att Norwich borde kunna få ut lite mer – och vissa positiva tendenser ges sken av. Preston North End passerades i FA-cupen och innan dess hade man spelat två raka PL-kryss när Crystal Palace respektive Tottenham Hotspur stått för motstånden.

Det stora glädjeämnet här är att den finske anfallsstjärnan Teemu Pukki med största säkerhet kommer kunna medverka på Old Trafford, från att ha stått som kanske-listad. Däremot saknas fortsatt Josip Drmic, Ben Godfrey samt Timm Klose.

Manchester United, femma i tabellen, har haft en mardrömsstart på kalenderåret 2020, som inleddes med att förlora borta mot Arsenal, spela oavgjort och få till omspel mot Wolverhampton Wanderers i FA-cupen för att till sist åka ur Ligacupen senast, i semifinalen och mot lokalrivalen Manchester City. 1-3 var dessutom siffror i underkant.

Annons:

Gästerna på gång

Någonting smått kan vara på gång i Norwich City. Tendenserna syns till och de har varit svårspelade de senaste matcherna. Nu stärkta av att Teemu Pukki med största säkerhet kommer medverka från start. Alltid potentiell matchvinnare och av extra stor betydelse i de tuffare av matcher.

Omöjligt ser det knappast ut att fälla krokben för Manchester United heller. Ole Gunnar Solskjars mannar har hamnat i en svacka sedan årsskiftet och inte kommit upp i önskvärd nivå. Defensivt sårbara och offensivt uddlösa.

De defensiva skadeproblemen ställer också till det. Phil Jones tog platsen bredvid Victor Lindelöf-Nilsson i mittförsvaret under veckans cupspel och såg överhuvudtaget inte ut som en färdig Premier League-spelare. Harry Maguire, Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Scott McTominay och Paul Pogba saknas. Brutal lista.

Oddsskillnaderna har blivit betydligt mycket större än vad vi menar förutsättningarna göra dem värda, varpå vårt speltips inför matchen blir Norwich City +1,75 mål (asian handicap) till fina 1,66 gånger pengarna hos Bethard. Halva insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål är vi då försäkrade att få.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norwich City +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 11/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: