Speltips inför Manchester United – Southampton 2/3: Toppen mot botten

Spelbloggare Publicerat: 1 mars 2019

Toppen möter botten, Manchester United och Southampton, i den klassiska 16:00-lördagshuvudmatchen från Premier League – och den förväntar vi oss bli av rejält ensidig karaktär. Därför, ett favoritspel!

Annons:

Skadeproblematiken sitter djupt i Manchester United, nu med tio spelare out, däribland Juan Mata, Ander Herrera och Anthony Martial, men ändå förmår de att fortsätta leva resultat och sätta press i kampen om fjärdeplatsen. Till Arsenal, som nu innehar den positionen, har de bara ynka pinnen.

Den enda förlusten sedan Ole Gunnar Solskjaer tillträdde som tränare kom, som säkert bekant, i det första Champions League-mötet av två mot Paris Saint-Germain häromveckan. Där räckte de helt enkelt inte till och inför returen är uppförsbacken brant.

Men annars ser det alltså bra ut på formfronten. Senast, när Crystal Palace besöktes, blev det en 3-1-vinst sedan Romelu Lukaku smällt in två fullträffar. Det var en bra tid sedan han hittade nätmaskorna sist dessförinnan. Formen hittad till slutspurten av spelåret?

Southampton har varit och är fortsatt fast nere i botten av serien, hårt kämpandes för kontraktet. Veckans match mot bottenkonkurrenten Fulham plockades hem med siffrorna två mål mot noll, men situationen är trots allt fortsatt pressad – med blott två pinnar som håller dem ovanför strecket och Cardiff City.

Gästernas skadelista är närmast oförändrad, med Michael Obafemi och Mario Lemina borta. Danny Ings tveksam.

Minusspel på United

Nåväl, CL-retur mot PSG nästa vecka och visst fokus kan redan vara riktad på den – men vilotiden mellan matcherna är tillräcklig och Manchester United borde rimligtvis lösa tre färska pinnar här på Old Trafford. 3-1-vinsten borta över Crystal Palace i veckan stärker dem ytterligare.

Southampton må också komma från en trea, men då på hemmaplan och mot en bottenkonkurrent tillika seriens nästjumbo. Helt annorlunda nu. ”The Saints” har sällan räckt till när nivån höjts förut.

Det är förvånande bra odds som dukas ut på favoritspelen och värdet menar vi alltså finnas hos ”De röda djävlarna”.

Vi spelar Manchester United -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,74 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 16:00, lördag 2/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.