Speltips inför Manchester United – Watford 23/2: Målspel från Old Trafford

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2020

Tre Premier League-matcher har vi att se fram emot under söndagen; denna, Arsenal – Everton samt Wolverhampton Wanderers – Norwich City. Från Old Trafford är det avspark 15:00.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,93!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För hemmalaget är det snabba puckar just nu. Så sent som under torsdagskvällen spelade de Europa League-slutspelsfotboll i Belgien, borta mot Club Brugge, och fick ett mer än acceptabelt resultat med sig därifrån – 1-1. Goda möjligheter till returen, att avancera vidare.

Det har lättats upp Manchester United på sistone och innan veckans Europabatalj vann de borta över Chelsea med två mål mot noll. En solid insats från början till slut – och nu har man starkt känn på den fjärdeplats som ska ta dem ut i Champions League. Glappet dit? Så lite som på tre pinnhål.

Watford fick ett starkt lyft från runt juletider och det hela inleddes med en 2-0-vinst över just Manchester United, vilket följdes upp av en radda fina resultat, men tillbaka i sämre skick är det återigen; fem vinstfria matcher, fyra i PL och en i FA-cupen. Litet kliv framåt med 1-1 borta mot bottenkonkurrenten Brighton & Hove Albion, där ett självmål via Adrian Mariappa under matchens slutfas var det som skiljde laget från tre poäng till en.

Och nu är man därför, till följd av denna svacka, nere under strecket i Premier League, som nästjumbo. Upp ovanför det? Ynka pinnen. Nagelbitare till bottenstrid!

Annons:

Underspel

Manchester United söker revansch, är i bättre form och har hemmaplansfördelen. Dessutom ett bättre fotbollslag i grund och botten. Favoritskapet är odiskutabelt – men vi har ändå svårt att lita på “De röda djävlarna” i en match som denna, på hemmaplan och mot ett förmodat bakåtlutat Watford.

Ni såg ju senast de mötte varandra, när Watford vann med två mål mot noll…

Men en sak som är uppenbar är att United fått ordning på det defensiva och innan 1-1-mötet mot Club Brugge hade de hållit nollan i fyra matcher på raken. De fyra senaste har också klivit under 2,5-målslinan.

Gästande Watford stod för en defensivt solid prestation förra veckan och i matcher som denna, mot topplag, har de haft förmågan att åtminstone hålla siffrorna nere. Exempelvis med ett mållöst mot Tottenham färskt i minnet.

Ett bortalag som aktivt försöker bidra till ett neddraget tempo och ett Manchester United som hittat rätt i försvarsspelet, men inte är direkt supervassa framåt.

Under 2,5 mål spelas till 1,93x hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo sport – Få din första insättning dubblad!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,93
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 15:00, söndag 23/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: