Speltips inför Manchester United – West Ham 13/4: Solskjaer-effekten ett minne blott

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2019

Ole Gunnar Solskjaer-effekten – är den över? Stilen är förlorad och Manchester United radar upp förluster. Härnäst väntar West Ham United på Old Trafford, varifrån Spelbloggare.se hittat ett spännande speltips.

Annons:

Lördagens avslutande Premier League-match, med start 18:30 och visas på Viasat Premium, Viasat Ultra HD samt Viaplay, spelas mellan Manchester United och West Ham United. En på flera sätt och vis svårbedömd historia på förhand.

Reaktionen var omedelbar när Ole Gunnar Solskjaer tog över tränarposten från José Mourinho i Manchester United; uppradade vinster, flera storskalper och en helt ny situation. Man blev plötsligt aktuella för en topp fyra-plats, ett skikt som det skiljer en trea upp till, och skickade inte minst ut PSG ur Champions League-slutspelet.

Nu? Fyra förluster på de fem senaste matcherna; aktierna i serien försvagade, utskickade ur FA-cupen och uppförsbacke inför returen mot Barcelona i CL-kvarten. Knappt en möjlighet skapades, katalanerna hade kontroll och förlustsiffrorna skrevs 0-1 på Old Trafford.

Antonio Valencia, Matteo Armian och Eric Bailly saknas för United. Alexis Sánchez rapporteras vara aktuell för åtminstone en bänkplats efter en månad borta från spel. Kan matchas några minuter.

West Ham har också tappat den senaste tiden och har nu åkt på två raka förluster, båda med 0-2 – hemma mot Everton och borta mot Chelsea. Detta betyder att den praktiska chansen till att ta platsen som ”best of the rest”, således spela Europafotboll, är minimal inför slutspurten av serien.

På frånvarolistan återfinns Carlos Sánchez, Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere, Andy Carroll och Winston Reid för bortalaget.

Mål åt båda håll

Det här blir alltså en typisk mittemellan-match för Manchester United, mellan de båda mötena mot Barcelona i CL-slutspelet. Trötta ben och huvuden? Eventuellt också viss rotation.

Vartåt vi lutar med detta är att viss skrällchans existerar. West Ham har fina höjder i deras spel, även om de är alldeles för svajiga och bortaspelet har varit under all kritik. Här borde de åtminstone kunna hota ett Manchester United som inte känns speciellt heta för närvarande, och som alltså har annat att tänka på likväl.

Som nämnt: ”De röda djävlarna” har åkt på fyra förluster i de fem senaste matcherna och mål är insläppta i åtta raka. Den defensiva insatsen mot Barcelona i veckan var för all del hyfsat, men främst har det sett tunt ut när matcherna ska föras – precis som nu.

West Ham kan komma till Old Trafford med en hyfsat lättsam approach och kan även de bidra till en öppen matchbild.

Coolbet presenterar 1,75 x insatsen för att det ska målas åt båda håll och det är väl värt en peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 13/4
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.