Speltips inför Newcastle – Brighton 21/9: Hett kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 september 2019

Alla ögon riktas mot St James Park i Newcastle för kvällens sena match i Premier League när Brighton med Graham Potter gästar den 21 september 2019.

Annons:

Sent på kvällen är det dags att avsluta lördagens intensiva dag i Premier League och det blir inte med vilken match som helst. Newcastle och Brighton gör nämligen upp om tre poäng, poäng som dessutom kan komma att bli riktigt viktiga i nedre mittens rike vad det lider.

Newcastle klev in i säsongen med stor tveksamhet kring sig efter att Rafa Benitez lämnat klubben, men man måst säga att det trots allt sett ganska lovande ut hittills. Visst, flrlusten mot Liverpool senast var sur,m en det är sådant man får räkna med. Så här långt har Newcastle trots allt vinst mot Tottenham och kryss mot Leicester City samt Watford i sin resultatrad. Det är försiktigt lovande även fall laget nu ligger på nedflyttningsplats.

Brighton har som ni säkert vet och känner till svenskbekantningen Graham Potter som sin man vid rodret. Det har visat sig vara en tuff utmaning för honom så här långt, men laget har i stunder spelat en väldigt fin fotboll. Senast tog man en pinne hemma mot Burnley och allt mer man ut som någonting som Graham Potter har byggt.

Annons:

Målspel i Premier League

Florian Lejeune och Dwight Gayle har än så länge inte spelat några matcher den här hösten och ingen av spelarna finns tillgängliga inför det här mötet heller. Däremot finns förhoppningar om den viktige mittbacken Fabian Schär, Matt Ritchie och talangen Sean Longstaff. DeAndre Yedlin lär vara någon omgång bort.

Graham Potter har förutsättningarna på plats för att spela med ett starkt lag, men José Izquierdo är fortfarande vid sidan om matchtruppen med sin skada. Leonadro Trossard är inte heller tillgänglig. Däremot finns det förhoppningar om en rad halvskadade spelare. I det här fallet Ezequiel Schelotto, Martin Montoya, Leon Balogun och Bernardo.

Här tror vi att båda lagen ser det som en god chans att knipa en trepoängare, en inställning som i grunden kan öppna upp matchen något.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18.30, lördag 21/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: