Speltips inför Newcastle – Tottenham 11/8: Högoddsare direkt

Spelbloggare Publicerat: 10 augusti 2018

Det är ett – eventuellt – svårt skadeskjutet Tottenham Hotspur som reser till St’ James Park, för match mot Newcastle United. Har ”Spurs” av denna anledning seglat upp som för stora favoriter?

Annons:

Sommarens VM har ställt till det för flera av de framförallt större klubbarna i Premier League, med spelare därifrån som nyss kommit tillbaka i träning och således helt riskerar sakna tempo. Inte vara helt fit for fight.

Tottenhams tränare Mauricio Pochettino har uttryckt att det nästintill är omöjligt för nio spelare, vilka alla nådde en bra bit framåt i VM-slutspelet, att kunna medverka här. Det kan vara delvis för att vilseleda motståndarna, men avbräck kommer vi få se. Var så säkra på det!

Bland dessa nio är det inte speciellt små namn heller: Harry Kane, Hugo Lloris, Dele Alli, Kieran Trippier, Eric Dier, Danny Rose, Jan Vertonghen, Toby Alberweireld samt Mousa Dembele. Utöver det är spelare som Erik Lamela och Harry Winks osäkra pjäser.

Annars är det ett Tottenham som hoppas ta ännu ett kliv i utvecklingsfasen; att nu faktiskt slåss om den stora titeln. Huruvida man räcker till för det eller ej låter vi stå osagt, men för att stärkta aktierna hade kanske ett par spetsförvärv till behövts…

Det är inte det mest spännande transferfönstret som Newcastle United haft och i stort känns de rätt jämlika med förra årets lag. En som man hoppas få fart på är inlånade Salomón Rondón, från West Bromwich. Kan finnas en del mål i honom, i rätt typ av miljö.

Enda klara avbräcket för hemmalaget är på Florian Lejeune, medan Martin Dubravka samt Mohamed Diamé är tveksamma.

Stora avbräck

Rafael Benítez och hans Newcastle ställs nu inför en av de tuffaste möjliga motståndarna i Premier League direkt i premiären. Det kan verka negativt, med risken att få en sämre start, men bättre tajming att ställas mot Tottenham får man sannolikt inte.

Som nämnt: upp emot nio VM-spelare riskerar att missa matchen för ”Spurs”! Där räknar vi in Harry Kane, Delle Alli och Hugo Lloris. Framstående pjäser hela bunten.

Behöver man städa om på anfallsfronten kan Fernando Llorente ta plats istället för Kane – och om vi lärde oss någonting av fjolårets Tottenham, är det hur extremt mycket det bytet drar ner på kvaliteten.

Den som har kyla kan förstås invänta startelvorna, men då med risk att skrälloddsen sänks betydligt. Vi vill inte riskerar det.

Och även om det är ett i stort ordinarie Tottenham, är en bortamatch på St. James’ Park alltid tuff. Premiärerna brukar också vara förhållandevis skrälltäta, i jämförelse med de senare omgångarna.

Om Newcastle har udd att vinna matchen är en annan fråga – något vi ställer oss starkt tveksamma till – och krysset synas därför till oddset 3,50 hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 13:30, lördag 11/8
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.