Speltips inför Norwich – Chelsea 24/8: Ångestmöte i tredje omgången

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2019

Det blir ett rakt speltips inför lördagens tidiga match i Premier League mellan Norwich och Chelsea den 24 augusti 2019.

Annons:

Med tidig avsparkstid är det dags för ett av omgångens mer intressanta möten när nykomlingarna Norwich tar sig an det begynnande krislaget Chelsea, som fått en tung inledning på säsongen och som verkligen behöver prestera under den nye tränaren Frank Lampard snart.

Efter två spelaed matcher kan vi konstatera att Norwich – som spelar en närmast ovanlig fotboll för att vara ett lag som kommer upp med sådana förutsättningar – är ett lag med höga toppar och djupa dalar. Mot Newcastle vann laget plötsligt med 3-1 efter en stark insats, men 4-1-förlusten mot Liverpool i premiären var direkt oroväckande. Så naivt ska inte en nykomling spela mot de regerande mästarna från Champions League.

Chelsea å sin sida har öppnat med en tung 4-0-förlust mot Manchester United, en förlust efter straffar i den europeiska supercupfinalen mot Liverpool och bara 1-1 hemma mot Leicester City. Det är inte en flygande drömstart för Frank Lampard direkt.

Ett rakt spel hämtas

Det kryllar av skador hos hemmalaget, som om den här stökiga inledningen på säsongen inte hade varit nog med jobbig för laget. Christoph Zimmerman, Louis Thompson, Josip Drmic och Onel Hernandez är utanför matchtruppen inför mötet med Chelsea. Därtill är Timm Klose och Ibrahim Amadou inte tillgängliga – troligen. Ingen av spelarna har gjort minuter så här långt den här säsongen.

Det är lite stökigt vad gäller skador och avbräck även hos gästerna, men där är ju såklart bredden klart bättre. Ruben Loftus-Cheek, Callum Hudson-Odoi och Antonio Rüdiger står utanför den här gången. N’Golo Kanté hoppas däremot kunna spela trots sin smäll senast.

Märk väl att Chelsea nu har spelat femton raka matcher mot Norwich utan att förlora. Det är såklart ingen slump.

Chelsea vinner spelas till 1,83 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinner
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  13:30, lördag 24/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.