Speltips inför Norwich – Leicester 28/2: Revanschlystet bortalag

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2020

Fredagen bjuder på Premier League-fotboll och där gäller botten mot toppen i form av Norwich City – Leicester City. Gästerna är i något utav en svacka, men får knappast en mycket bättre möjlighet till att studsa tillbaka på rätt spår som här.

  Spela Leicester att vinna till oddset 1,78!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kanske är det bara så pass enkelt som att Norwich City inte håller för årets Premier League-standard – att det blir respass till Championship, där de inför spelåret kommit från, med omedelbar verkan.

För närvarande pekar mer eller mindre allting på just det, att det kommer bli nedflyttning – och spelbolagen verkar rörande överens om att fallet med största säkerhet kommer bli som sådant. Ja, det är svårt att se annat när 27 omgångar renderat i blott 18 poäng och man har hela sju upp ovanför strecket.

Närmast kommer de från en brutal 0-3-förlust borta mot ett Wolverhampton Wanderers som matchats hårt och dessförinnan blev det 0-1 i baken när Liverpool kom på besök till Carrow Road – alltså samma arena som denna match kommer spelas på.

Den senaste månaden har varit tuff för även Leicester, som under denna period spelat fyra matcher och inte vunnit en enda av dessa. Först med plattfallet i Ligacupens semifinal mot Aston Villa, sedermera kryss mot både Chelsea och Wolves – för att nu senast falla med knappa 0-1 i toppmötet mot Manchester City.

Långtidsskadade Daniel Amartey kommer missa matchen för Leicester, liksom Nampalys Mendy. Det riskerar även Wilfred Ndidi samt Kelechi Iheanacho. Norwich har tre spelare med säkerhet out, Timm Klose, Onel Hernández och Sam Byram samt en osäker i Christoph Zimmermann.

Annons:

Leicester tar revansch

Det är alldeles uppenbart att Norwich inte håller PL-nivå och hit kommer de med tre raka matcher utan mål framåt – de två senare har renderat i förluster. Sällan man har slagkraften att stå upp emot de något bättre pjäserna, som Leicester får värderas vara. De är trots allt tabelltrea.

Leicester har radat upp några vinstfria matcher, men haft ett tufft spelschema och helt katastrofalt har det inte sett ut – ett sent mål innebar uddamålstorsk i mötet mot Manchester City och dessförinnan med dubbla kryss i samband med att Wolverhampton och Chelsea stod för motstånden.

Nu, ute efter revansch och tre friska poäng – visst är Norwich en perfekt motståndare att ställas mot?

1,78 gånger smeten för den raka tvåan är utan tvekan värt att satsa några polletter i.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner, rak tvåa
Odds: 1,78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 28/2
TV:  viasatpremium logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: