Speltips inför Norwich – Liverpool 15/2: Jumbo mot serieledare

Spelbloggare Publicerat: 15 februari 2020

Botten möter toppen i Premier League – jumbon Norwich City mot totaldominerande tillika serieledande Liverpool på Carrow Road. Trots Champions League-spel nästa vecka – visst ska bortalaget ha tillräckligt med fokus för att vinna matchen?

  Spela Liverpool -1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,92 hos bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitt skilda världar lever Norwich och Liverpool i, fastän de huserar i samma liga. Tabelljumbon med serieledaren.

Och för att sätta lite extra siffror på det: Norwich City har på 25 omgångar spelat in 18 pinnar. Då har de sju poäng upp till säker mark. Med andra ord är ingenting kört, fastän det ser mörkt ut.

Därutöver väntar fortsatt FA-cupspel, där väntar Tottenham Hotspur härnäst, och även i Premier League har de fått ett uppsving. Senast, för exakt två veckor sedan, 0-0 borta mot Newcastle United.

Liverpool har redan skrivit historia i årets Premier League – av 25 matcher är 24 vunna och en spelad oavgjort. Ett mäkta imponerande facit, helt utan motstycke, i en av världens tuffaste ligor. Vidare har de Champions League-slutspel mot Atlético Madrid precis runt hörnet och lever även kvar i FA-cupen.

Mindre tacksamt för Liverpool är att den här matchen, den första av två, mot Atlético spelas redan under tisdagen. Tätt mellan matcherna och rotation kan det bli på tal om här – men det är ändå en situation som ska kunna hanteras.

Annons:

Liverpool ska vinna

Någon form av ovisshet finns det i och med att Jürgen Klopp kan tänkas spara på krafterna bland några spelare med hänsyn till startskottet på Champions League-slutspelsäventyret. Merparten av spelarna ska dock, efter ett långt uppehåll, inte ha några större problem med den fysiska påfrestningen som det täta matchandet innebär.

Därmed åtminstone ingen överdriven rotation? Vi lär dock inte få se någon av Sadio Mané, James Milner eller Xherdan Shaqiri, som samtliga dras med små skadebekymmer, på planen. Nathaniel Clyne står alltjämt som långtidsskadad.

Norwich fick ett lyft före uppehållet, men hänger sällan med i svängarna när nivån på motståndet höjs och därför skulle det komma som en överraskning utfall det förmådde att skrälla till det mot Liverpool. Det är bara att titta på och jämföra resultatraderna för att få klart för sig vilka betydande skillnader som råder; 4-6-15 och -23 i målskillnad kontra 24-1-0 och +45 i målskillnad.

Årets omvända match, den på Anfield, vann Liverpool med stabila 4-1 och vi tror på tre säkra poäng även här. Ett favoritspel känns således lockande.

Liverpool -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – plockas till 1,92x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 15/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: