Speltips inför Norwich – Tottenham 28/12: Alla om och men till trots – klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 28 december 2019

Tottenham Hotspur må vara långtifrån prickfria, men ska väl i alla fall ha toppchans borta mot den svaga Premier League-jumbon Norwich City? Det är utan minsta tvivel på sin plats med ett favoritspel från Carrow Road.

Annons:

Det är bottenlöst hur svaga Norwich City, som nykomlingar, varit under säsongens Premier League; placerade som tabelljumbo med blott 12 poäng inspelade på 18 matcher. Formraden står i 0-1-4, alltså ett kryss och fyra förluster, och den där pinnen plockades oväntat nog borta mot Leicester City, som förvisso dalat på sistone.

Under Boxing Day blev det en 0-1-förlust i bortamötet mot bottenkonkurrenten och tredjejumbon Aston Villa. En brutal käftsmäll, en av många.

Vartåt det barkar för Tottenham är svårt att sia. Närmast omöjligt. De har bättrat på resultaten sedan tränarskiftet från Maurizio Pochettino till José Mourinho, men känslan är att det hela ebbat ut något – 0-2-förlusten häromveckan mot Chelsea var ett snedsteg, för att nu senast – utan att imponera – vända 0-1 till en 2-1-vinst över Brighton & Hove Albion.

“Spurs” är ändå placerade som femma i tabellen och har så lite som en trea upp till Champions League-området och fjärdeplacerade Chelsea. Knappast skrivet i sten att det blir något halvdant mellanår, trots den svajighet som visats upp. Under februari månad väntar dessutom CL-slutspel. Första uppgiften – RB Leipzig.

Annons:

Vinner – trots trupproblematiken

Hugo Lloris samt Ben Davies skadelistade. Trion Son Heung-Min, Harry Winks och Moussa Sissoko avstängd. Halvdana insatser – men ändå litar vi på Tottenham i lördagskvällens match mot Norwich City.

Och det handlar inte om att Tottenham för den delen visat upp speciellt positiva tendenser, utan att Norwich ser så hopplöst dåliga ut. En poäng på de fem senaste matcherna och blott 12 på 18 matcher. Förlorade ett tungt bottenmöte under Boxing Day. Blev dessutom nollade. Har här Timm Klose, Josic Drmic och Ben Godfrey skadade.

Tottenham har hur man än vrider och vänder på det en helt annan spets än Norwich och över 90 minuter är känslan att de borde ha ett målmässigt övertag – alla om och men till trots.

Visst räcker 1,74 gånger degen för den raka tvåan? Det får vi av spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 250% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner, rak tvåa
Odds: 1,74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 28/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: