Speltips inför Sheffield United – Arsenal 21/10: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 21 oktober 2019

Sheffield United och Arsenal sätter punkt för den nionde omgången av årets Premier League under måndagsaftonen. Spelbloggare.se har, såklart, ett sunt speltips att ta del av inför matchen.

Annons:

Ett stort lyft i tabellen hittas i kikaren för Arsenal – en vinst, som marknaden väntar, skulle ta Arsenal till tredjeplatsen i Premier League och då kan man inte annat än att sätta ett starkt betyg på deras seriestart.

”Gunners” är fullt av yngre, spännande förmågor och flera av dessa har visats kunna vara konkurrenskraftiga på den här världsnivån. Förutom (relativt) bra resultat inhemskt, har man också två vinster samt 7-0 i målskillnad på två Europa League-matcher, ena mot Eintracht Frankfurt och andra mot Standard Liége.

Man kan med enkelhet och utan tvivel slå fast att tränaren Unai Emery och hans Arsenal mår väsentligt mycket bättre än flera andra storklubbar i landet. Flera som tappar slagkraft, av olika anledningar.

Sheffield United har ett extremt tunt PL-material och som nykomlingar finns enbart en mål- tillika kravbild: att hålla huvudet ovanför vattenytan; att fixa ett nytt kontrakt. Och hur ser det ut? Hittills, bra. Ganska, åtminstone. De har på åtta matcher spelat in nio pinnar och är med det, trots matchen mindre spelad än konkurrenterna runtom, över strecket.

Av nyhetsvärde inför matchen är att Sheffield United har trion bestående av Oliver McBurnie, Callum Robinson samt John Fleck osäker. David McGoldrick står som out. Gästande Arsenal saknar Reiss Nelson. Tveksam status över Emile Smith Rowe och Alexandre Lacazette.

Annons:

Marknaden med övertro på mål

Ett påtryckande Arsenal, som vill höja tempot i matchen, kan vi direkt räkna med – men det behöver inte betyda att man kastar säkerhetsselen helt åt sidan och dessutom finns det en annan part i matchen att beakta, Sheffield United.

Från värdskapets sida kommer det snarare bli att backa hemåt med merparten av materialet; låta Arsenal föra dansen och det kan man, såvida försvaret är samlat. Samma tanke som kommer råda inför varenda match mot motstånd av den här karaktären.

Nu har Sheffield United dessutom varit inblandade i en radda täta historier; delvis för att defensiven är hyfsad, men framförallt för den uddlöshet som finns. 0-0 senast mot Watford var den femte raka matchen som klivit under 2,5 mål. Fyra av dessa under 1,5. Däribland hittas en knapp 0-1-förlust mot Liverpool.

Tron på mål inför matchen är alldeles för stor från marknadens sida och då tar vi position åt andra hållet – under 3,0 mål (asian handicap) till oddset 1,68 hos Coolbet. Gäller då är insatsen tillbaka vid exakt tre baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, måndag 21/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: