Speltips inför Sheffield United – Crystal Palace 18/8: Väntat bottenmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 augusti 2019

Här fokuseras det på ett målspel inför det väntade bottenmötet i Premier League mellan Sheffield United och Crystal Palace söndagen den 18 augusti 2019.

Annons:

Dra mig baklänges!

Går det att prata om en viktig match för bottenstriden redan i den andra omgången av en serie?

Det är hur som helst vår känsla inför det att Sheffield United ska ta sig an Crystal Palace på hemmaplan i Premier League. Det här är en nykomling mot ett lag som fortsatt brottas med att få alla bitar på plats. Roy Hodgson tog å andra sidan över sitt Crystal Palace förra säsongen och tog laget uppåt i tabellen omedelbart, men är det här ett lag som kan klara sig utan att behöva oroa sig för nedflyttning? Det känns svårt.

En nyckelaspekt för lag som riskerar att bli inblandade i en bottenstrid är såklart att skaffa sig en stor buffert med poäng så tidigt det bara går. Att lägga grunden med en stark inledning på säsongen kan vara ett bra sätt att isolera sig själv från botten direkt.

Det är blir också – som ni vet – extra viktigt med inbördes möten i dessa regioner av tabellen.

Sheffield United stod för en helt ok premiär och tog en poäng borta mot svårspelade AFC Bournemouth i sin premiär. Mycket välkommet. Crystal Palace var på väg mot tre poäng mot Everton inför sina supportrar, men misslyckades att få in bollen trots en man mer. 0-0.
Annons:

Målspel i Premier League

Som nykomlingar i Premier League är pressen stor på Sheffield United och baserat på hur man valt att ta sig an sommaren är det minst sagt svårt att veta vad som går att förvänta sig av det här laget. I sina bästa stunder är man ett tungt lag att möta, men finns rutinen för spel i Premier League verkligen på plats? Det återstår att se. Hur som helst finns det inga som helst skador, avbräck eller avstängningar i laget inför den här matchen. Säga vad man vill, men det är en fördel såklart.

Trots intensiva rykten om motsatsen ser det nu ut som att Wilfried Zaha blir klubben trogen och det är ett välkommet besked för alla som håller en tumme eller möjligen två för Crystal Palace. Redan förra säsongen var han dominant för laget och att han är minst lika viktig i år säger sig själv.

Däremot är det viktigt att ha med sig att Mmadou Sakho och James Tomkins inte finns tillgängliga i den här matchen heller. Ingen av spelarna spelade premiären. Det gjorde inte heller Jeffrey Schlupp, men i hans fall närmar sig comebacken sakta men säkert.

Här tror vi att båda lagen ser en viktig chans till tre poäng, men kanske ännu mer en viktig uppgift att inte ge motståndarna tre viktiga poäng i en framtida bottenstrid.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,63 gånger såsen hos MrGreen

Annons:
  Rygga spelet hos MrGreen – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag:  MrGreen
Spelstopp:  15:00, söndag 18/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.