Speltips inför Sheffield United – Newcastle 5/12: 3,55-taggare

Spelbloggare Publicerat: 5 december 2019

Torsdagens tidigare av de två Premier League-matcherna bjuder Sheffield United och Newcastle United på. Spelbloggare.se piffar till kalaset med en mäkta fin 3,55-oddsare till speltips.

Annons:

Sättet som Sheffield United, nykomlingar och svårt nederlagstippade, tagit sig an Premier League anno 2020 – och formen vill heller inte avta; kommer från tre kryss – mot Wolverhampton Wanderers, Manchester United samt Tottenham Hotspur – och har inte förlorat sedan slutet av september månad, då mot Liverpool. Sedan dess är sju matcher avverkade.

Ännu kan man inte slappna av, kalenderåret är inte ens över, och en reaktion sinom tid logisk. För tillfället är det dock snarare Europaplatser i sikte, än att undvika dras in i bottenstriden. Oerhört tätt i skiktet mellan mittensmeten och upp till under toppkvartetten.

Newcastle United, med tanke på att även de varit bottentippade från många håll och kanter, kommer undan med godkänt för deras inledande 14 Premier League-omgångar och på dessa ett utfall om 16 poäng – att jämföra med motståndarnas 19. Det håller helt enkelt dem en liten bit ovanför botten.

Och formen just nu? Den är svårbedömd. Extra mycket efter det utsökta 2-2-krysset hemma mot de regerande mästarna, Manchester City, senast – en match som följde upp en förlust med siffrorna 0-2 mot Aston Villa. Dessförinnan hade det blivit dubbla fullpottare när AFC Bournemouth respektive West Ham United stått för motstånden.

En helt skade- och sjukdomsfri trupp ger Sheffield United-tränaren Chris Wilder angenäma problem med att ta ut en startelva. Av det mesta att döma kommer en liknande med den som spelade oavgjort mot “Wolves” senast tas ut. Gästerna väntas även presentera en snudd på identisk elva från deras skalp mot Manchester City. Jamaal Lascelles samt Matt Ritchie är skadade. Osäkra är Florian Lejeune, DeAndre Yedlin och Allan Saint-Maximin.

Annons:

Trevligt betalt kryss

Sheffield United är att ta på fullaste allvar och det visar deras prestationer hittills under säsongen verkligen prov på; 2-5-0 i formraden och tre raka kryss mot toppklubbar. Något som hindrat dem från att på allvar lyfta i tabellen är dock just dessa kryss; hälften av de 14 matcherna har slutat med det ufallet.

Nu blir det en annan typ av match, kontra de senaste – en där det blir ett större bollinnehav, mer bolltrillande och där ett mer samlat försvar ska luckras upp.

Dessutom visade Newcastle, som det facto bara är tre poäng bakom i tabellen, upp fantastisk moral samt styrka när de löste 2-2 mot Manchester City senast. Kom tillbaka vid dubbla tillfällen, också sent i matchen. God form med blott en förlust på fem matcher.

Visst luktar det lite kryss här? Till 3,55 x insatsen är det värt att lägga några kronor på. Betsson med marknadsledande odds.

Annons:
  Rygga spelet hos Beysson – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (X)
Odds: 3,55
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, torsdag 5/12
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: