Speltips inför Southampton – Bournemouth 20/9: 3,70-oddsare från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2019

Fredagen bjuder på fotboll från Premier League – Southampton mot AFC Bournemouth. Matchen är djupanalyserad och hos oss hittar ni en 3,70-oddsare till speltips. Det vill ni inte missa.

Annons:

Omgång sex i årets Premier League rivstartar på St. Mary’s Stadium och det mellan två lag som blandat friskt i serieupptakten. 21:00 ska TV:n knappas på och Viasat Premium eller Viaplay rattas in.

Premiären var en mardröm på 90 minuter, 0-3 i baken mot Burnley, för att därefter åka på en uddamålsförlust mot suveräna Liverpool. Därefter har Southampton dock steppat upp flera nivåer; vunnit över Brighton & Hove Albion samt Sheffield United och däremellan spelat lika med Manchester United. Glömmas bort ska inte heller att Fulham passerades i Ligacupen.

Medvind för ”The Saints”, med andra ord. Gäller att skrapa ihop poängen, för sämre perioder kommer komma under spelåret. Inget direkt höjdarlag i Premier League-mått mätt.

AFC Bournemouth har likt sina motståndare vunnit två, förlorat två och kryssat en match – och det är två, på pappret, relativt jämnstarka lag. Förra veckans 3-1-vinst hemma över Everton bröt en förlustsvit om två matcher. Gemensamt med Southampton har man också att cupäventyret lever vidare – detta efter att Forest Green Rovers, huserandes i League Two, skickats ut efter straffar.

Annons:

Bortasvaga – men inte oävna

Utanför Vitality Stadium, på resande fot, är AFC Bournemouth erkänt tunna och har varit så sedan en bra tid tillbaka. Nu vann de förvisso över Aston Villa i årets bortapremiär, för att sedermera falla klart mot Leicester City.

Vi kan ändå inte sluta leka med tanken att Bournemouth kan klara av att ställa till med en hel del problem för Southampton och resa hem med i alla fall en pinne. Mersmak efter insatsen mot Everton senast. Den imponerade stort.

Southampton är även de i bra form, men årets vinster har alla kommit mot lite halvdant motstånd och i det offensiva finns mer att önska. Detta medan Bournemouth, som alltid, spelar framåtlutat; är defensivt sårbara men offensivt vassa.

Tror det kan bli en match där båda parter får sina perioder under matchen, att den skiftar karaktär. Då vore det också rimligt om vi fick se en match som chans- såväl som målmässigt blir tät. 1-1 eller 2-2, kanske?

Gästerna har en del skadeproblem som stör, men också haft det sedan en tid tillbaka. David Brooks, Dan Gosling, Junior Stanislas, Arnaut Danjuma Groeneveld, Charlie Adams, Adam Smith och eventuellt duon bestående av Simon Francis samt Lloyd Kelly missar. Southampton saknar enbart Nathan Redmond.

En TV-peng på det raka krysset känns som ett bra alternativ till oddset 3,70 hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort rakt kryss (x)
Odds: 3,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 20/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: