Speltips inför Southampton – Chelsea 6/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2019

Alla ögon riktas mot målmarknaden inför söndagens heta möte i Premier League mellan mittenlagen Southampton och Chelsea.

Annons:

Efter att vi nu spelat sju omgångar av Premier League ser vi hur tabellen så sakteliga börjar formera sig utifrån en tydlig maktskillnad. Lagen allra längst upp i toppen har redan dragit ifrån, medan mittens rike är större än på många säsonger.

Det må skilja hela sju placeringar mellan lagen, men om Southampton vinner söndagens möte med Chelsea är poängavståndet nere till en poäng mellan lagen. Det är såklart ingen slump att det är så jämnt i mitten.

Southampton har någonting spännande på gång, men har redan släppt in elva mål på sju omgångar. Det är inget vidare facit. Än värre ser det ut för Chelsea som snittat nästan två insläppta per match under inledningen av säsongen.

Annons:

Defensiva brister

Hos hemmalaget finns det nu ett par tunga spelare som inte kommer till spel, någonting som vållar problem för den österrikiske tränaren Ralph Hasenhüttl. I det här mötet kommer varken Cedric Soares eller Mussa Djenepo att spela.

Vid sidan om detta kan konstateras att Alex McCarthy ännu inte är i speldugligt skick för att starta några matcher, varpå vi ser framför oss ungefär samma startelva som förra helgen när man föll med 2-1 mot Spurs.

Chelsea har nu tillbaka Cesar Azpilicueta, men kommer inte att spela med varken Emerson eller Antonio Rüdiger. Bevisligen händer det en del negativa saker i den defensiven.

Här tror vi att båda lagen får mycket svårt att hålla tätt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Båda lagen göra mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 6/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: