Speltips inför Southampton – Fulham 27/2: Ångestladdat bottenmöte

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2019

Desperationen blir större och större för både Southampton och Fulham, som är två av de som slåss för nytt kontrakt i Premier League. Räkna således inte bort risken för tuffa dueller med diverse övertramp på St. James’ Park.

Annons:

Nästjumbon mot tredjejumbon. Känner ni hur det rentav osar ångest här? Det handlar om överlevnaden i Premier League.

För Fulham är situationen bra mycket värre, med blott 17 inspelade pinnar på 27 matcher – att jämföra med Southamptons 24 – och med det ha åtta till ovanför strecket. Brant uppförsbacke och här vore således en ny förlust, som i de tre senaste matcherna, helt förödande.

Southampton har för den delen en formsvacka modellen värre, nu med två förluster efter varandra – mot Arsenal samt hemma mot bottenkonkurrenten Cardiff City. Det följde upp dubbla kryss, så det finns mycket för tränaren Ralph Hasenhüttl att justera till det bättre. Inte den minsta tvekan om den saken.

På truppfronten står det klart att Michael Obafemi, Danny Ings samt Mario Lemina, alla skadade, missar matchen för Southampton. Fulham har Alfie Mawson och Marcus Bettinelli indisponibla. Därutöver riskerar André Schürrle missa matchen.

Kortöverspel

Två lag helt under isen, som är under strecket och slåss för kontraktet. Ett Fulham som för allt i världen inte har råd att förlora och helst behöver vinna matchen, även om det ska en del till för det. De har trots allt inte vunnit en enda av de 14 spelade bortamatcherna, med två kryss och 12 förluster.

Tätt kan det åtminstone bli, för Southampton har sina mindre starka punkter och är liksom motståndarna ur form.

Och då är sannolikheten överhängande att det kan spåra ur lite smått på planen; hårda dueller, tjuvnyp och allt däremellan. Det är trots allt så mycket på spel.

Kortlinan är utsatt till 3,5 och den har passerats i fyra av de fem senaste matcherna som huvuddomaren Anthony Taylor dömt. Vid två tillfällen i dessa har även röda kort kastats upp ur fickan.

Över 3,5 kort är värt att syna till de 1,69 gånger pengarna som Fastbet ställer ut.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.