Speltips inför Southampton – Leicester 25/10: Fredagskaramell från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2019

Kallt möter hett i fredagens enda match från Premier League – Southampton mot Leicester City på St. Mary’s Stadium. Klass och form talar för ett favoritspel, vilket blir det som investeras i.

Annons:

Det är dags att värma upp inför helgen som kommer. Fredagens stora höjdpunkt. Premier League! 21:00, Viasat Premium och Viaplay.

Gästande Leicester City är ett av seriens stora utropstecken, även om det varit alldeles uppenbart att kapaciteten finns där, och inför den tionde omgången står de placerade på tredjeplatsen, bara två pinnhål bakom tvåan Manchester City. Målbilden: att nå Champions League. Fullt rimlig sådan. Stora chanser till att lyckas.

Och fullt stora chanser till en färsk trea ska de ha även i den här matchen specifikt – mot ett kallt Southampton, helt ur form.

”The Saints” senaste match, 1-1 borta mot Wolverhampton Wanderers, var förvisso ett stort kliv framåt – men hur stor betydelse ska den ses av? Givet att det här blir lite av en vägvisare; ska man uppåt, eller cementeras fast i bottenstridens kedjor? Innan den matchen hade tre raka seriematcher förlorats, en uppsjö av mål släppts in och det sett rakt svajigt ut.

Facit, allt som allt, är åtta pinnar på nio matcher. Blott två vunna. Det placerar dem precis ovanför strecket, på bättre målskillnad än Newcastle United under det. Det kanske är så pass enkelt förklarat att Southampton det facto inte håller bättre nivå än såhär?

Moussa Djenepo samt Cédric Soares, två relativt tunga namn, saknas för värdskapet inför matchen, båda skadelistade. Detta medan Leicester i deras tur har Matty James out samt James Maddison osäker.

Annons:

Leicester klara favoriter

Det existerar inte enkla matcher i Premier League och i synnerhet på resande fot. Nivån är så pass hög bland samtliga deltagande i serien. Går inte att räkna hem tre poäng, nästan alldeles oavsett förutsättningar.

Men 2,45 gånger pengarna för ett rakt spel på Leicester, i rådande form och mot ett Southampton i rådande form? Det värderar vi tveklöst som spelvärt.

Leicester imponerar starkt på undertecknad. De har varit konsekvent bra från start, även mot de tuffaste av motståndare, och den enda förlusten på de fem senaste matcherna, resterande vunna, ofta i dominant stil, kom med ytterst knappa 1-2 borta mot Liverpool. Kunde ha blivit mer i den matchen också.

Detta är under en period där Southampton har fenomenala problem. Hyfsad insats och ett bra resultat förra veckan, men annars en radda av besvikelser. Efter nio matcher, mindre än en pinne per match i snitt. En defensiv som läcker likt ett såll.

Coolbet presenterar det marknadsledande oddset för den raka tvåan just nu och vi klipper till omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner, rak tvåa
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 25/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: